Merry Christmas Party!

Dames en heren, jongens en meisjes,

Hierbij presenteert Dames 1 het eerste feest van dit seizoen!
Iedereen is welkom en uiteraard is de dresscode: Christmas!

Jij komt toch ook?!

Uitnodiging psv

VCE-PSV Volleybal Jeugdkampvolleyvogel2

29-30-31 mei 2015
van vrijdag 19:00 uur tot en met zondag 12:00 uur
bij D’n Hazelaar in Eersel

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

CMV Toernooi Polaris enorm succes

Eerste CMV-toernooi
Zondag 28 september was alweer het eerste CMV-toernooi. Er deden dit keer 10 VCE-PSV teams mee. Een mooie opkomst. Maar liefst 8 kinderen deden voor de eerste keer met een toernooi mee en andere kinderen speelden op een niveau hoger dan vorig jaar. Even wennen aan de regels en dan fanatiek aan de slag! En iedereen maakte zijn of haar eigen succes: Wat ging de opslag goed! Een mooie onderhandse bal of set-up! Maar vooral: wat had iedereen samen een plezier en wat werd er weer goed samengewerkt. Een bedankje ook aan de enthousiaste coaches en aanwezige ouders die dit weer mede mogelijk hebben gemaakt.

Overzicht enkele deelnemers

PSV CMV

Gevonden voorwerpen:

GevondenVoorwerpenPolaris

 

Er was eens... een jeugdkamp in 2014!

groepsfoto jeugdkamp

In het weekend van 23, 24 en 25 mei had de jeugd van VCE/PSV weer hun jeugdkamp. Ook dit jaar was de locatie d’n Hazelaar te Eersel .

Met het thema “Sprookjes” werden door 62 kinderen en 16 vrijwilligers  spelletjes, wedstrijden en quizzen gespeeld als ook opdrachten uitgevoerd. Heuse draken, prinsessen, tovenaars, ridders, piraten en heksen waren te zien.

Lees meer...

Cupcake actie groot succes!

cupcakes1

Maar liefst 1116 cupcakes zijn gebakken, verkocht en naar wij hopen met smaak opgegeten!
Het jeugdkamp bedankt al de bakkers en bestellers van cupcakes en gaat met de opbrengst (900 Euro) weer een superleuk kamp organiseren!
Cupcakes gemist dit jaar? Geen probleem volgend jaar nieuwe kansen!

Reuzebaby

Heren 1 wint de derby tegen Hajraa met 1-3 ( 26-28,23-25, 20-25,25-19)

Lees meer...

GELIESSELD!

Op 15 november speelden we tegen Volley Zuid DS1. Dit zou een zware wedstrijd worden, maar vol goede moed begonnen we eraan. Mede dankzij alle ouders, familieleden en andere supporters, die ons erg aangemoedigd hebben tijdens de wedstrijd (bedankt hiervoor!!) en omdat Duygu weer terug was, hebben  we een goede wedstrijd gespeeld.

Lees meer...

3 Sets goed gespeeld, 0 punten

MA1 speelde gisteren tegen Bladel MA1. 3 Sets lang werd goed partij gegeven aan Bladel maar kwam MA1 op de beslissende momenten net tekort. De 4e set werd overtuigend verloren.

Lees meer...

Heren 1 wint van Heerlen

3-2 gewonnen van de rode lantaarn drager. Met Kevin op bezoek bij mickey en Erik in de kreukels vanwege zijn rug hield het niet over. Marvin was duidelijk de man van de match. Heerlen staat dan wel laatste maar je moet er toch maar van winnen. Bij twee nul voor leken we het even uit handen te gaan geven. Gelukkig was de laatste set duidelijk 15-4.
De revanche wedstrijd proberen weer op carnavals zaterdag te doen, dat is ons vorig jar beter bevallen. Volgende week derby tegen Hajraa.. komt allen kijken..

 

K3 en poep

Vandaag moest het dan toch echt gaan gebeuren. Zou dit onze eerste overwinning worden van het seizoen?

Lees meer...

VCE/PSV staat voor Volleybal Combinatie Eindhoven / Philips Sport Vereniging. De vereniging werd op 13 juni 1985 opgericht na een fusie tussen PSV-volleybal en CW Rust Roest.
De doelstelling van het bestuur is om de bijna 400 leden van VCE/PSV met plezier te laten volleyballen. Dat houdt in dat er aandacht is voor recreanten en ook ruimte is voor ambitie in de Nevobo competitie. VCE/PSV wil de leden goed volleybal aanleren. Vandaar dat opbouw vanuit de jeugd prioriteit krijgt.