Laatste kans op een VCE/PSV bidon

Ná het succes van de bidonverkoop op 3 oktober j.l. hebben we de actie een vervolg kunnen geven. Er is een ronde gemaakt langs de recreanten en de CMV-leden. Inmiddels lopen heel wat teams/spelers rond met deze prachtige bidon.

 

Heb jij, ondanks alles, de bidonactie gemist en alsnog interesse in deze te gekke VCE/PSV bidon (à € 5,-) dan is nu je laatste kans. Er zijn er nog een aantal beschikbaar. Tevens zijn er nog bidontassen (à € 5,-) op voorraad.

 

Stuur een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , dan nemen we contact met je op.

  

Je steunt hiermee tevens de vereniging.

 

Maar let op: OP is nu ook echt OP

 

Vacatures

Vele handen maken licht werk. Daarom zijn we op zoek naar leden/ouders die de vereniging kunnen ondersteunen bij de volgende activiteiten. Alle functies zijn op vrijwillige basis, vragen soms wat meer en soms wat minder tijd maar zijn zeker ook in een druk leven prima te integreren!

Acquisiteur    -    CMV trainer/assistent

Websitebeheerder    -    Contentbeheerder website

vacatures

 

Lees meer...

Doorslaand succes bidonactie

De bidonactie (mede mogelijk gemaakt door de Vastelastenbondlogo), die op 3 oktober van start ging, bleek een doorslaand succes te zijn! Er ontstond een ware run op onze verenigingsbidons. Vóór het eind van de dag was de voorraad grotendeels verkocht.

Wegens dit grote succes zijn we bezig om te kijken of we deze actie een vervolg kunnen geven.

Als dank voor de sponsoring werd op 5 oktober één exemplaar overhandigd aan onze sponsor.

bidonvastenlastenbond

 

De Sponsorcommissie

 

 

Kalender update

Bekijk snel de kalenderitems en schrijf ze in je agenda!

 

Wanneer Wat is er te beleven Waar gebeurt het
30 oktober – 20.30u Algemene Leden Vergadering Fontys Sporthogeschool
20 november – 19.30u Picture Hunt Eindhoven centrum
28 november Sinterklaas komt langs – voor alle kinderen (ook die niet volleyballen) van alle leden (Nevobo+recreatie). Fontys Sporthogeschool
Eind december Oliebollentoernooi Fontys Sporthogeschool
22 januari 20.00u Bowlen Een bowlingcentrum in de buurt van Eindhoven
5 maart 21.00u Pubquiz Sportfoyer Eindhoven
23 april 18.00u Einde seizoen barbecue gevolgd door feest Sportfoyer Eindhoven
27, 28 en 29 mei Jeugdkamp! D'n Hazelaar,  Eersel

 

 

 

 

Start verkoop VCE/PSV bidons

START VERKOOP VCE/PSV BIDONS

Zoals in onze PS.Vereningsnieuws van september te lezen was starten we a.s. zaterdag 3 oktober (tussen 11.00 tot 19.00 uur) met de verkoop van onze eigen, te gekke VCE/PSV bidons (inhoud 750 ml.).

bidons Lees meer...

De les van de week (en volleybal!)

Gister om 17:00 stond PSV Dames 1 tegenover Polaris Dames 2. Het beloofde een spannende wedstrijd te worden, aangezien zij 1 positie boven ons stonden. PSV wist met hard werken Polaris van de baan te slaan. Het werd een 3-1 winst voor PSV (25-21, 17-25, 25-20, 25-16). 

Lees meer...

VCE/PSV vs Phoenix

Sinds vorige week is Sinterklaas weer in het land. Natuurlijk heeft hij ook zijn Pieten meegenomen. En nu hebben wij het geluk dat het Vergeet-Pietje bij ons in het team zit. Vandaar dat we vorige week geen wedstrijdverslag hadden, omdat onze Vergeet-Piet dat vergeten was.

Lees meer...

Dubbel 3-1

Afgelopen weekend speelde Dames 1 twee wedstrijden. Zaterdag thuis tegen Best en zondag speelden we de eerste ronde van de bekercompetitie tegen Olsredlem in Panningen. Beide wedstrijden hebben wij gewonnen met 3-1.

Lees meer...

Troosttaart

Afgelopen zaterdag speelde dames 1 een uitwedstrijd tegen Particolare dames 3. Het was nog even spannend of iedereen wel mee zou kunnen in de auto’s. Gelukkig kon dit opgelost worden en kwamen we met z’n allen zonder veel vertraging aan in Den Dungen. 

Lees meer...

Dames 1 heeft te weinig voorraad...

Afgelopen zaterdag hebben we weer mogen spelen, na een 4-0 overwinning op ODI, zat de spirit er toch nog wel een beetje in. We dachten alleen maar aan winnen, afmaken en gaan voor de 4-0 winst. Helaas hebben we dit niet waargemaakt.

Lees meer...

VCE/PSV staat voor Volleybal Combinatie Eindhoven / Philips Sport Vereniging. De vereniging werd op 13 juni 1985 opgericht na een fusie tussen PSV-volleybal en CW Rust Roest.
De doelstelling van het bestuur is om de bijna 400 leden van VCE/PSV met plezier te laten volleyballen. Dat houdt in dat er aandacht is voor recreanten en ook ruimte is voor ambitie in de Nevobo competitie. VCE/PSV wil de leden goed volleybal aanleren. Vandaar dat opbouw vanuit de jeugd prioriteit krijgt.