Merry Christmas Party!

Dames en heren, jongens en meisjes,

Hierbij presenteert Dames 1 het eerste feest van dit seizoen!
Iedereen is welkom en uiteraard is de dresscode: Christmas!

Jij komt toch ook?!

Uitnodiging psv

VCE-PSV Volleybal Jeugdkampvolleyvogel2

29-30-31 mei 2015
van vrijdag 19:00 uur tot en met zondag 12:00 uur
bij D’n Hazelaar in Eersel

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

CMV Toernooi Polaris enorm succes

Eerste CMV-toernooi
Zondag 28 september was alweer het eerste CMV-toernooi. Er deden dit keer 10 VCE-PSV teams mee. Een mooie opkomst. Maar liefst 8 kinderen deden voor de eerste keer met een toernooi mee en andere kinderen speelden op een niveau hoger dan vorig jaar. Even wennen aan de regels en dan fanatiek aan de slag! En iedereen maakte zijn of haar eigen succes: Wat ging de opslag goed! Een mooie onderhandse bal of set-up! Maar vooral: wat had iedereen samen een plezier en wat werd er weer goed samengewerkt. Een bedankje ook aan de enthousiaste coaches en aanwezige ouders die dit weer mede mogelijk hebben gemaakt.

Overzicht enkele deelnemers

PSV CMV

Gevonden voorwerpen:

GevondenVoorwerpenPolaris

 

Er was eens... een jeugdkamp in 2014!

groepsfoto jeugdkamp

In het weekend van 23, 24 en 25 mei had de jeugd van VCE/PSV weer hun jeugdkamp. Ook dit jaar was de locatie d’n Hazelaar te Eersel .

Met het thema “Sprookjes” werden door 62 kinderen en 16 vrijwilligers  spelletjes, wedstrijden en quizzen gespeeld als ook opdrachten uitgevoerd. Heuse draken, prinsessen, tovenaars, ridders, piraten en heksen waren te zien.

Lees meer...

Cupcake actie groot succes!

cupcakes1

Maar liefst 1116 cupcakes zijn gebakken, verkocht en naar wij hopen met smaak opgegeten!
Het jeugdkamp bedankt al de bakkers en bestellers van cupcakes en gaat met de opbrengst (900 Euro) weer een superleuk kamp organiseren!
Cupcakes gemist dit jaar? Geen probleem volgend jaar nieuwe kansen!

Surf!

Het stond al even gepland, maar eindelijk was het dan zo ver. De uitwedstrijd tegen de dames uit Vlissingen. Na een zeer lang weekend van 27 uur, verliest dames 1 helaas met 3-1 (25-23, 25-19, 19-25, 25-18). Maar….. dat kon ons geweldige weekend niet verpesten.

Lees meer...

Rock/Rub my microphone

Aangezien we thuis met 4-0 van Civitas hebben gewonnen zou de cynische optimist in ons team kunnen zeggen dat de uiteindelijke eindstand PSV-Civitas 5-3 is geworden. In praktijk kwamen we 1 puntje, 1 goede bal tekort om de wedstrijd te winnen. Met 3-1 gingen zakten we collectief door het ijs. (25-22,20-25, 25-18, 25-23).

Lees meer...

3 keer scheepsrecht! Of toch niet?

Gisteren mocht Dames 1 spelen tegen, alweer, Tilburgse dames. Ditmaal stond Triade op het programma. Wat begon als een spannende wedstrijd, eindigde in..... een stelletje zoutzakken op het veld. De setstanden: 21-25, 13-25, 17-25, 16-25.

Lees meer...

Heren 1 rolt ook nieuwe nummer 1 op


blockNa vorige week Active Rooy van de troon gestoten te hebben was vandaag de nieuwe nummer 1 van de poule aan de buurt . Met maar liefst 4-0 stuurde PSV de roze vogels terug naar hun nestje (25-20,25-21,25-23, 25-14). In de wandelgangen worden de mannen van heren 1 nu dan ook wel eens de kingslayers genoemd.

Lees meer...

Blaas ze!

Een goed gespeelde wedstrijd tegen de nummer 2, die helaas toch met 4-0 werd verloren.

Lees meer...

VCE/PSV staat voor Volleybal Combinatie Eindhoven / Philips Sport Vereniging. De vereniging werd op 13 juni 1985 opgericht na een fusie tussen PSV-volleybal en CW Rust Roest.
De doelstelling van het bestuur is om de bijna 400 leden van VCE/PSV met plezier te laten volleyballen. Dat houdt in dat er aandacht is voor recreanten en ook ruimte is voor ambitie in de Nevobo competitie. VCE/PSV wil de leden goed volleybal aanleren. Vandaar dat opbouw vanuit de jeugd prioriteit krijgt.