Er was eens... een jeugdkamp in 2014!

groepsfoto jeugdkamp

In het weekend van 23, 24 en 25 mei had de jeugd van VCE/PSV weer hun jeugdkamp. Ook dit jaar was de locatie d’n Hazelaar te Eersel .

Met het thema “Sprookjes” werden door 62 kinderen en 16 vrijwilligers  spelletjes, wedstrijden en quizzen gespeeld als ook opdrachten uitgevoerd. Heuse draken, prinsessen, tovenaars, ridders, piraten en heksen waren te zien.

Lees meer...

Cupcake actie groot succes!

cupcakes1

Maar liefst 1116 cupcakes zijn gebakken, verkocht en naar wij hopen met smaak opgegeten!
Het jeugdkamp bedankt al de bakkers en bestellers van cupcakes en gaat met de opbrengst (900 Euro) weer een superleuk kamp organiseren!
Cupcakes gemist dit jaar? Geen probleem volgend jaar nieuwe kansen!

Slumberparty!‏

Slumberparty!!
Zaterdag 5 April, sporthogeschool
Na de laatste wedstrijden - 01u45.
ps Kom verkleed!

slamber party 1

Lees meer...

Aanmelden jeugdkamp 2014 nu mogelijk.

Bekijk hieronder het filmpje voor een impressie van het geslaagde CMV & Jeugdkamp 2013.
Zin in het kamp 2014 op 23, 24 en 25 mei 2014, geef je dan nu op via het formulier. Of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer informatie? Lees de brief hier

Lees meer...

Oeps! Foutje in de nieuwsbrief.

Lees meer...

Hard werken wordt beloond: MA1 wint seizoensopener na goede voorbereiding!

Meisjes A1 is afgelopen zaterdag succesvol begonnen aan de competitie: in Oirschot werd in een snikhete hal na een zinderende wedstrijd met 3-2 gewonnen van VC Verrekijker MA1. Dit succes kwam niet zonder slag of stoot tot stand, al vóór het begin van het seizoen is er fanatiek getraind op het beachveld en de extra buitentrainingen en in de voorbereiding zijn er verschillende wedstrijden gespeeld om  het 5-1 systeem onder de knie te krijgen. Hieronder volgt een verslag van de meiden zelf over deze seizoensvoorbereiding.

Lees meer...

“Scherp, edoch ontspannen”

Dat waren de woorden waarmee Jeroen heren 1 de wei in stuurde vandaag. 

Lees meer...

Met alle respect

Zaterdag stond de laatste P/D wedstrijd tegen Limac op het programma. Analisten en andere deskundige waren duidelijk in hun opinie: PSV zou niet kunnen winnen van Limac. Dames 1 bewees het tegendeel en won met 3-1 (25-12, 25-19, 22-25, 25-21) van de lange vrouwen uit Linne.

 

Lees meer...

Een dag met een bruin randje voor PSV

Dames 1 speelde zaterdag de eerste PD wedstrijd tegen ODI. Nadat dames 2 hun promotie niet waar had kunnen maken, verloor dames 1 dik met 3-0 en vervolgens wist heren 2 hun degradatie niet te voorkomen...

Lees meer...

Dames recreatie 2 kampioen!

Dames Recreatie 2 kampioenen

VCE/PSV staat voor Volleybal Combinatie Eindhoven / Philips Sport Vereniging. De vereniging werd op 13 juni 1985 opgericht na een fusie tussen PSV-volleybal en CW Rust Roest.
De doelstelling van het bestuur is om de bijna 400 leden van VCE/PSV met plezier te laten volleyballen. Dat houdt in dat er aandacht is voor recreanten en ook ruimte is voor ambitie in de Nevobo competitie. VCE/PSV wil de leden goed volleybal aanleren. Vandaar dat opbouw vanuit de jeugd prioriteit krijgt.