Bowlingnight @ Best

Kom ook bowlen met VCE-PSV

Lees meer...

WK Beachvolleybal en het EK volleybal dames in eigen land!

banner wk beach pre sale 295x200px

Wisten jullie al dat het jaar 2015 een mooi volleybaljaar is? Naast de prestaties van onze eigen vereniging wordt er in Nederland dit jaar een WK beachvolleybal EN een EK volleybal voor dames georganiseerd!

Bij de voorverkoop wordt om een code gevraagd, voor VCE/PSV is dit wkbeach138

Klik op lees meer voor meer informatie over deze toernooien

Lees meer...

Merry Christmas Party!

Dames en heren, jongens en meisjes,

Hierbij presenteert Dames 1 het eerste feest van dit seizoen!
Iedereen is welkom en uiteraard is de dresscode: Christmas!

Jij komt toch ook?!

Uitnodiging psv

VCE-PSV Volleybal Jeugdkampvolleyvogel2

29-30-31 mei 2015
van vrijdag 19:00 uur tot en met zondag 12:00 uur
bij D’n Hazelaar in Eersel

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

CMV Toernooi Polaris enorm succes

Eerste CMV-toernooi
Zondag 28 september was alweer het eerste CMV-toernooi. Er deden dit keer 10 VCE-PSV teams mee. Een mooie opkomst. Maar liefst 8 kinderen deden voor de eerste keer met een toernooi mee en andere kinderen speelden op een niveau hoger dan vorig jaar. Even wennen aan de regels en dan fanatiek aan de slag! En iedereen maakte zijn of haar eigen succes: Wat ging de opslag goed! Een mooie onderhandse bal of set-up! Maar vooral: wat had iedereen samen een plezier en wat werd er weer goed samengewerkt. Een bedankje ook aan de enthousiaste coaches en aanwezige ouders die dit weer mede mogelijk hebben gemaakt.

Overzicht enkele deelnemers

PSV CMV

Gevonden voorwerpen:

GevondenVoorwerpenPolaris

 

Dames 1 grijpt weer naast de winst…

Nadat we de wedtrijd tegen Sterre gespeeld hebben met volle enthousiasme, kregen we het gevoel van “vrij spelen” en “niks te verliezen” eindelijk weer terug! Wat hebben we dit gevoel toch lang gemist. Hierdoor begonnen we de wedstrijd tegen Jola Olympus ook met volle enthousiasme. 

Lees meer...

Uitdekken

blockMet 3-1 winst pakt heren 1 vier tegen ledub punten en houdt daarmee de aansluiting met de top (25-17, 25-16, 25-14, 16-25)

Lees meer...

Stomme prikbal!

Onder andere door stomme prikballen die Dames 1 maar niet van de grond wist te krijgen, verloren we van Atak'55 Dames 1. 

Lees meer...

Cheval à bascule

Volleybal is leuk, zelfs als je wint (Revoc HS2- PSV H1:1-3)

MA1 weet Havoc nèt niet op de knieën te krijgen

Na de inhaalwedstrijd van vorige week woensdag bij Nuvo '68 mocht MA1 deze week weer thuis aantreden. Als een komeet werd van start gegaan en voor de tegenstander wakker was stond het 2-0. Uiteindelijk werd de winst helaas net niet binnengesleept, maar MA1 mag tevreden zijn met het vertoonde spel en inzet!

Lees meer...

VCE/PSV staat voor Volleybal Combinatie Eindhoven / Philips Sport Vereniging. De vereniging werd op 13 juni 1985 opgericht na een fusie tussen PSV-volleybal en CW Rust Roest.
De doelstelling van het bestuur is om de bijna 400 leden van VCE/PSV met plezier te laten volleyballen. Dat houdt in dat er aandacht is voor recreanten en ook ruimte is voor ambitie in de Nevobo competitie. VCE/PSV wil de leden goed volleybal aanleren. Vandaar dat opbouw vanuit de jeugd prioriteit krijgt.