PS.Verenigingsnieuws

PS.Verenigingsnieuws mei 2015 v2

 

 

 

Lees meer...

Terugblik op het seizoen van de recreatie afdeling.

Het afgelopen jaar hebben we weer een geweldig seizoen gespeeld bij de recreatieafdeling van onze

vereniging VCE/PSV. Lees hier meer over een terugblik op het seizoen.

Lees meer...

Cupcake actie weer een doorslaand succes!

Maar liefst 1254 cupcakes zijn gebakken, verkocht en naar wij hopen met smaak opgegeten!
Het jeugdkamp bedankt al de bakkers en bestellers van cupcakes en gaat met de opbrengst (1000 Euro) weer een superleuk kamp organiseren!
Cupcakes gemist dit jaar? Geen probleem volgend jaar nieuwe kansen!

Promotie/Degradatiewedstrijden D1 en H1 25 april

Aanstaande zaterdag spelen onze Dames 1 en Heren 1 teams promotie-degradatiewedstrijden.
Dames 1 strijdt voor behoud van hun plaats in de promotieklasse (na hun geweldige prestatie afgelopen zaterdag waarin ze directe degradatie ontliepen) en Heren 1 gaat voor promotie naar de 3e divisie, na een uitstekende wedstrijd tegen kampioen VC Weert, ook afgelopen zaterdag.
 

We willen jullie allemaal oproepen om deze teams zoveel mogelijk te gaan aanmoedigen aanstaande zaterdag.

 
Lees meer...

VCE-PSV Jeugdkamp 2015

Spike smash transparant

Hallo CMV-ers, jeugdspelers, ouders en verzorgers,

Het wachten is beloond, de reis kan beginnen! Na alle succes-kampen van de voorbije jaren, wil dan ook niemand de boot missen en wil iedereen mee met het:

Jeugdkamp 2015!

Het worden weer 2 kampen in 1: een kamp voor de CMV-ers en een kamp voor de oudere jeugd, waarbij een groot deel van het programma gescheiden zal zijn.

Lees meer...

P/D?

Officieel staat P/D natuurlijk voor Promotie/Degradatie, maar geen van beide zijn op ons van toepassing. Na een geweldig seizoen zou handhaving een bonus zijn, maar geslaagd was het seizoen toch al. Dus waar zou het dan voor staan?

Lees meer...

Heren 1 komt tekort bij P/D

"Gewogen en te licht bevonden" zo luidde het duidelijke oordeel na de twee P/D wedstrijden van heren 1 afgelopen zaterdag

Lees meer...

Eindhoven de beste!!!

Een belangrijke wedstrijd met veel druk en een volle tribune eindigde met een geweldig resultaat! Dames 1 wint met 4-0 van ZUVO. Dit levert ons een plek bij de PD wedstrijden op!

Lees meer...

Voetfout!?

Zondag 12 april 15.00 uur, daar zitten we dan aan de ontbijttafel in huize Columbus, aan het ontwaken van een hele gezellige stapavond in Breda. Tijd om terug te blikken op een spannende wedstrijd tegen de hekkensluiter Breda. Dit resulteerde in een 2-3 overwinning (25-18, 14-25, 25-21, 21-25, 10-15)!! Jawel jongens, dit is maar liefst de derde en hopelijk niet de laatste overwinning van dit seizoen.

Lees meer...

Roze vogels blijken blauw te zijn

MA1 viert de verjaardag van de trainer door een leuke wedstrijd te spelen tegen de Roze Vogels uit Gennep. Helaas zat setwinst er niet in tegen de nummer 2 van de ranglijst, maar iedereen stapte na afloop met een voldaan gevoel van het veld!

Lees meer...

VCE/PSV staat voor Volleybal Combinatie Eindhoven / Philips Sport Vereniging. De vereniging werd op 13 juni 1985 opgericht na een fusie tussen PSV-volleybal en CW Rust Roest.
De doelstelling van het bestuur is om de bijna 400 leden van VCE/PSV met plezier te laten volleyballen. Dat houdt in dat er aandacht is voor recreanten en ook ruimte is voor ambitie in de Nevobo competitie. VCE/PSV wil de leden goed volleybal aanleren. Vandaar dat opbouw vanuit de jeugd prioriteit krijgt.