Wijzigingen spelregels en reglementen? Welke dan?

Quote van de NeVoBo website: "Vanuit o.a. het project ‘Meer spelplezier, minder regels’ zijn er voor het nieuwe seizoen wijzigingen in Spelregels en Reglementen.
Hieronder tref je een lijst met de belangrijkste wijzigingen, waar je voorafgaande aan het seizoen en vóór en tijdens wedstrijden mee te maken krijgt.

Let op: alle volledige en officiële teksten van alle reglementen en alle spelregels vind je uiteraard op nevobo.nl. Bij afwijkingen tussen onderstaande tekst en de officiële publicaties prevaleren altijd de officiële spelregels en reglementen.
Download dit nieuwsbericht, deel uit binnen je vereniging en hang op in de sporthal: Wijzigingen spelregels en reglementen, welke dan? (per 19-9-'16)

Reglementen (Belangrijke info voor alle verenigingsfunctionarissen!)"

 

  

Beachvolleybalteam Van de Grift / Van de Grift Nederlands kampioen onder 15 jaar tijdens NK Jeugd Beach

Tweelingbroers Bram van de Grift en Tijn van de Grift (14) uit Eindhoven zijn zondag tijdens de NK Jeugd Beach in Scheveningen Nederlands kampioen geworden in de categorie onder 15. Eind augustus vorig jaar wisten de broers tijdens de Regio Beach Finals, het eindtoernooi van de jeugdcompetitie beachvolleybal, eveneens de titel ‘beste team van Nederland’ te bemachtigen. Beide trainen in de selectie van de Nederlandse Beachvolleybalschool in Eindhoven.

2016 NK BEACH Onder 15 Kampioenen

 

 

Lees meer...

PS.Verenigingsnieuws mei 2016

front ps verenigingsnieuws mei 2016

 

Lees meer...

Seizoen afsluiter: BBQ

Bekijk hieronder de foto's van de seizoen afsluiter: een overheerlijke (winter) BBQ, door Sportfoyer Eindhoven.

2016 04 23 BBQ

Decathlon sponsort CMV Toernooi

Zoals ieder jaar organiseert VCE/PSV ook dit jaar weer een toernooi voor jongens en meisjes in de leeftijd van 6 - 12 jaar.

Zo'n 400 kinderen uit de regio volleyballen mee tijdens dit evenement.

VCE/PSV dankt Decathlon Best voor het verzorgen van de wedstrijdballen!

Decathlon

Soms voelt verliezen als winnen

Afgelopen zaterdag, 23 april, stond voor Dames 1 alweer de laatste wedstrijd van het seizoen op het programma. We speelden in onze thuishal tegen Hajraa, waar we de allereerste wedstrijd van het seizoen met 4-0 van verloren. Hoog tijd om dit dus recht te zetten.

Lees meer...

Niet top, toch gewonnen

Afgelopen zaterdag, 16 april, mocht Dames 1 weer aantreden op het volleybalveld. Dit keer tegen Nuvo’68 DS 1 in Nuenen. Nuvo’68 staat onderaan de ranglijst in onze competitie en eerder wonnen we al met 4-0, maar Nuvo’68 weet thuis toch vaak een setje te pakken. Aan ons dus om ook dit keer met 4-0 te winnen.

Lees meer...

Dames 1 gaat lekker door

Gedreven om de winst van afgelopen week deze week door te zetten, mocht Dames 1 deze zaterdag, 9 april, weer aantreden. Dit keer tegen Hands up DS 2 in Berlicum.

Lees meer...

Dames 1 herpakt zich

Nadat afgelopen wedstrijd werd verloren, was Dames 1 deze zaterdag, 2 april, uit op revanche. In onze thuishal speelden we de wedstrijd tegen VC Unitas DS1. De eerste seizoenshelft verloren we nog met 3-1 van ze, maar we gingen er dit keer alles aan doen dat niet te laten gebeuren.

Lees meer...

Dames 1 gaat onderuit

Afgelopen zaterdag, 19 maart, mocht Dames 1 na een weekend rust weer aan de slag tegen VC Polaris DS 2 in Helmond. De eerste keer dit seizoen wonnen we met 3-1, maar in de stand staan we heel dicht bij elkaar. Tel daarbij op dat Polaris pas één thuiswedstrijd verloren heeft en je hebt gegarandeerd een spannende wedstrijd.

Lees meer...

VCE/PSV staat voor Volleybal Combinatie Eindhoven / Philips Sport Vereniging. De vereniging werd op 13 juni 1985 opgericht na een fusie tussen PSV-volleybal en CW Rust Roest.
De doelstelling van het bestuur is om de bijna 400 leden van VCE/PSV met plezier te laten volleyballen. Dat houdt in dat er aandacht is voor recreanten en ook ruimte is voor ambitie in de Nevobo competitie. VCE/PSV wil de leden goed volleybal aanleren. Vandaar dat opbouw vanuit de jeugd prioriteit krijgt.