VCE-PSV Volleybal Jeugdkampvolleyvogel2

29-30-31 mei 2015
van vrijdag 19:00 uur tot en met zondag 12:00 uur
bij D’n Hazelaar in Eersel

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

CMV Toernooi Polaris enorm succes

Eerste CMV-toernooi
Zondag 28 september was alweer het eerste CMV-toernooi. Er deden dit keer 10 VCE-PSV teams mee. Een mooie opkomst. Maar liefst 8 kinderen deden voor de eerste keer met een toernooi mee en andere kinderen speelden op een niveau hoger dan vorig jaar. Even wennen aan de regels en dan fanatiek aan de slag! En iedereen maakte zijn of haar eigen succes: Wat ging de opslag goed! Een mooie onderhandse bal of set-up! Maar vooral: wat had iedereen samen een plezier en wat werd er weer goed samengewerkt. Een bedankje ook aan de enthousiaste coaches en aanwezige ouders die dit weer mede mogelijk hebben gemaakt.

Overzicht enkele deelnemers

PSV CMV

Gevonden voorwerpen:

GevondenVoorwerpenPolaris

 

Er was eens... een jeugdkamp in 2014!

groepsfoto jeugdkamp

In het weekend van 23, 24 en 25 mei had de jeugd van VCE/PSV weer hun jeugdkamp. Ook dit jaar was de locatie d’n Hazelaar te Eersel .

Met het thema “Sprookjes” werden door 62 kinderen en 16 vrijwilligers  spelletjes, wedstrijden en quizzen gespeeld als ook opdrachten uitgevoerd. Heuse draken, prinsessen, tovenaars, ridders, piraten en heksen waren te zien.

Lees meer...

Cupcake actie groot succes!

cupcakes1

Maar liefst 1116 cupcakes zijn gebakken, verkocht en naar wij hopen met smaak opgegeten!
Het jeugdkamp bedankt al de bakkers en bestellers van cupcakes en gaat met de opbrengst (900 Euro) weer een superleuk kamp organiseren!
Cupcakes gemist dit jaar? Geen probleem volgend jaar nieuwe kansen!

Slumberparty!‏

Slumberparty!!
Zaterdag 5 April, sporthogeschool
Na de laatste wedstrijden - 01u45.
ps Kom verkleed!

slamber party 1

Lees meer...

Een enorm mooie wedstrijd verloren

Na een innoverende en leerzame week, speelde dames 1 deze zaterdag tegen VVS'92 uit Vlissingen. Na een enorm mooie wedstrijd, die in een 3-1 kon eindigen, eindigde helaas in een 2-3 (25-21, 20-25, 25-20, 17-25 en 14-16).

Lees meer...

PSV Heren 1 verslaat koploper

Met 4-0 slaat heren 1 civitas van de mat: inpakken, strikje erom en terug naar Venlo.

Lees meer...

Dit is ons (t)huis, hier valt niks te halen

Meisjes B1 speelde deze zaterdag haar eerste thuiswedstrijd, in eigen huis werden geen cadeautjes uitgedeeld: VCE/PSV MB1 wint van Pegasus MB1 met 4-0.

Lees meer...

Ich liebe es wenn ein plan funktioniert

Het alpha team MA1 weet ook haar 3e wedstrijd te winnen: 3-1. Hieronder volgt het verslag van speelster van de week Celine Giepmans.

Lees meer...

Heren 1 knakt roze vogols

 

flamingo in de bek

Uit in Gennep pakt PSV HS 1 vier punten door met 3-1 van Flamingo’s te winnen.

Lees meer...

VCE/PSV staat voor Volleybal Combinatie Eindhoven / Philips Sport Vereniging. De vereniging werd op 13 juni 1985 opgericht na een fusie tussen PSV-volleybal en CW Rust Roest.
De doelstelling van het bestuur is om de bijna 400 leden van VCE/PSV met plezier te laten volleyballen. Dat houdt in dat er aandacht is voor recreanten en ook ruimte is voor ambitie in de Nevobo competitie. VCE/PSV wil de leden goed volleybal aanleren. Vandaar dat opbouw vanuit de jeugd prioriteit krijgt.