Doorslaand succes bidonactie

De bidonactie (mede mogelijk gemaakt door de Vastelastenbondlogo), die op 3 oktober van start ging, bleek een doorslaand succes te zijn! Er ontstond een ware run op onze verenigingsbidons. Vóór het eind van de dag was de voorraad grotendeels verkocht.

Wegens dit grote succes zijn we bezig om te kijken of we deze actie een vervolg kunnen geven.

Als dank voor de sponsoring werd op 5 oktober één exemplaar overhandigd aan onze sponsor.

bidonvastenlastenbond

 

De Sponsorcommissie

 

 

Kalender update

Bekijk snel de kalenderitems en schrijf ze in je agenda!

 

Wanneer Wat is er te beleven Waar gebeurt het
30 oktober – 20.30u Algemene Leden Vergadering Fontys Sporthogeschool
20 november – 19.30u Picture Hunt Eindhoven centrum
28 november Sinterklaas komt langs – voor alle kinderen (ook die niet volleyballen) van alle leden (Nevobo+recreatie). Fontys Sporthogeschool
Eind december Oliebollentoernooi Fontys Sporthogeschool
22 januari 20.00u Bowlen Een bowlingcentrum in de buurt van Eindhoven
5 maart 21.00u Pubquiz Sportfoyer Eindhoven
23 april 18.00u Einde seizoen barbecue gevolgd door feest Sportfoyer Eindhoven

 

 

 

Start verkoop VCE/PSV bidons

START VERKOOP VCE/PSV BIDONS

Zoals in onze PS.Vereningsnieuws van september te lezen was starten we a.s. zaterdag 3 oktober (tussen 11.00 tot 19.00 uur) met de verkoop van onze eigen, te gekke VCE/PSV bidons (inhoud 750 ml.).

bidons Lees meer...

PS.Verenigingsnieuws september 2015

PS.Verenigingsnieuws september 2015

 

Lees meer...

PS.Verenigingsnieuws

PS.Verenigingsnieuws mei 2015 v2

 

 

 

Lees meer...

Heren 1 scherp van start!

Bij het samenkomen voorafgaand aan de wedstrijd was de boodschap kort na binnenkomst al duidelijk. We zouden net zo scherp moeten zijn als de nagels van de kat van Esger om een kans te maken tegen het sterke Limac uit Linne. Kevin voelde dit toen de kat zich vastklampte in zijn arm en niet meer los liet… Goed geluk dat Esger begonnen is aan een EHBO-cursus en konden de heren binnen niet al te lange tijd met een in verband verpakte arm van Kevin afreizen naar Linne.

Lees meer...

P/D?

Officieel staat P/D natuurlijk voor Promotie/Degradatie, maar geen van beide zijn op ons van toepassing. Na een geweldig seizoen zou handhaving een bonus zijn, maar geslaagd was het seizoen toch al. Dus waar zou het dan voor staan?

Lees meer...

Heren 1 komt tekort bij P/D

"Gewogen en te licht bevonden" zo luidde het duidelijke oordeel na de twee P/D wedstrijden van heren 1 afgelopen zaterdag

Lees meer...

Eindhoven de beste!!!

Een belangrijke wedstrijd met veel druk en een volle tribune eindigde met een geweldig resultaat! Dames 1 wint met 4-0 van ZUVO. Dit levert ons een plek bij de PD wedstrijden op!

Lees meer...

Voetfout!?

Zondag 12 april 15.00 uur, daar zitten we dan aan de ontbijttafel in huize Columbus, aan het ontwaken van een hele gezellige stapavond in Breda. Tijd om terug te blikken op een spannende wedstrijd tegen de hekkensluiter Breda. Dit resulteerde in een 2-3 overwinning (25-18, 14-25, 25-21, 21-25, 10-15)!! Jawel jongens, dit is maar liefst de derde en hopelijk niet de laatste overwinning van dit seizoen.

Lees meer...

VCE/PSV staat voor Volleybal Combinatie Eindhoven / Philips Sport Vereniging. De vereniging werd op 13 juni 1985 opgericht na een fusie tussen PSV-volleybal en CW Rust Roest.
De doelstelling van het bestuur is om de bijna 400 leden van VCE/PSV met plezier te laten volleyballen. Dat houdt in dat er aandacht is voor recreanten en ook ruimte is voor ambitie in de Nevobo competitie. VCE/PSV wil de leden goed volleybal aanleren. Vandaar dat opbouw vanuit de jeugd prioriteit krijgt.