NJOK - 2e ronde op 18 februari

Op 18 februari is de 2e ronde van het NJOK waarvoor al onze 3 deelnemende teams zich hebben geplaatst.

  • MA speelt in de Korref in Meijel
  • JA speelt in De Misse in Den Dungen
  • MB speelt in VoCASa in Nijmegen 

In de ochtend spelen ze 2 wedstrijden (allen om 9.30 uur en 11.00 uur). De beste 2 van de poule spelen in de middag nog 1 of mogelijk 2 wedstrijden.

Allemaal heel veel succes, maar vooral ook: GENIET ERVAN !

Verslag derde bekerronde - 5 februari

Jongens A gaat helaas na een verloren wedstrijd en een gelijkspel niet verder in de beker. Dat is ons Dames 1 wel gelukt na een toch wel gemakkelijke overwinning tegen VC Meterik.
Daarna moest Heren 1 nog aantreden. Onder stevige aanmoedigingen wist VCE PSV H1 te winnen van Polaris H1 in een spannende 5-setter.

Dus twee teams mogen 2 april de halve finale spelen.

PS.Verenigingsnieuws januari 2017

In deze editie van het PS.Verenigingsnieuws word je geïnformeerd over de Decathlon Clubavond en de SponsorKliks App, De AppOpTribune van JC1, VCE/PSV op Instagram en nog veel meer.

PS.Verenigingsnieuws januari 2017 voorkant

 

Veel leesplezier!

 

Black & White Party

2017 02 04 Black & White Party

 

Lees meer...

Meisjes a en b schrijven geschiedenis !

Voor het eerst in de historie van vce psv plaatst een team zich voor 2e ronde nojk of open club.
En wel 2 teams lukt dit meisjes a en b.
Ook de jongens a hebben zich geplaatst.
Onder slechte weersomstandigheden waren er wel wat teams niet op komen dagen maar beide meisjes teams hadden toch een volle poule. Meisjes a zat met activia en flamingo's en vollan in een sterke poule.
Vooral activia met 3 2e divisie speelsters was erg sterk en werd 1e.
Flamingo's won nipt van ons en vollan werd dik afgeserveerd.
Dus kruisfinale tegen vc volt met ook 2 tweede divisie speelsters.
Maar vce psv was gegroeid in het toernooi en speelde sterk en legde de zwakke plekken vc volt bloot en met 2 sets onder de 20 werd het een degelijke 2-0 voor vce psv en plaatsing voor 2e ronde was een feit.
Knappe prestatie van de meiden. Op naar 18 februari voor de 2e ronde waar veel sterke tegenstanders zullen wachten en waar we veel kunnen leren en genieten.

Ook doordeweeks blijft Dames 1 winnen!

Met carnaval in het vooruitzicht, mocht Dames 1 op woensdag, 22 februari, aantreden tegen VC Riethoven DS1. We mochten in onze thuishal laten zien dat we ook doordeweekse wedstrijden kunnen winnen. In de eerste seizoenshelft stonden we nog een setje af, dus we zouden er alles aan doen dat deze keer niet te laten gebeuren.

Lees meer...

Dames 1 blijft ongeslagen!

Na vorig weekend twee wedstrijden te hebben gespeeld, mocht Dames 1 deze zaterdag, 11 februari, in Veldhoven aantreden tegen Nuvoc DS2, dat ook in de bovenste regionen van onze competitie opereert. In de eerste helft stonden we een setje aan ze af en een paar weken terug zagen we ze Hajraa DS2 met 4-0 verslaan, dus een makkelijke wedstrijd zou het zeker niet gaan worden.

Lees meer...

Wat een ballen wedstrijd

Nadat we het eerste van Polaris uit de bekerwedstrijd hebben gespeeld was het tweede team uit op wraak. De eerste mentale slag was al toen we de trap op moesten voor het gast 'kleedlokaal'. Gelukkig zijn wij van PSV veel sterker dan dat en gingen vol goede moed eerste set in.

Lees meer...

Twee wedstrijden tegen twee koplopers

Deze week was er weer bekerwedstrijd, dit betekende voor ons natuurlijk krachten sparen tijdens de competitie en knallen voor de beker. Maar dit mocht de pret niet drukken voor de competitie wedstrijd want we hadden Tupos al scherp staan voordat we het veld opkwamen. Dit konden we mooi zien in de eerste set!

Lees meer...

Een lekker weekend!

Dit weekend speelde Dames 1 niet één, maar twee wedstrijden. De eerste op zaterdag, 4 februari, in onze thuishal tegen de nummer 12 uit onze competitie, VC Vessem DS1. In de eerste helft stonden we nog een setje aan ze af, dus we waren erop gebrand dit keer wel alle punten in Eindhoven te houden. Daarnaast mochten we op zondag, 5 februari, voor de derde ronde van de beker aantreden tegen VC Meterik/Avoc America DS 1 in Panningen. Winnen betekent door naar de halve finale, dus ook hier gingen we vol voor de winst.

Lees meer...

VCE/PSV staat voor Volleybal Combinatie Eindhoven / Philips Sport Vereniging. De vereniging werd op 13 juni 1985 opgericht na een fusie tussen PSV-volleybal en CW Rust Roest.
De doelstelling van het bestuur is om de bijna 400 leden van VCE/PSV met plezier te laten volleyballen. Dat houdt in dat er aandacht is voor recreanten en ook ruimte is voor ambitie in de Nevobo competitie. VCE/PSV wil de leden goed volleybal aanleren. Vandaar dat opbouw vanuit de jeugd prioriteit krijgt.