Er was eens... een jeugdkamp in 2014!

groepsfoto jeugdkamp

In het weekend van 23, 24 en 25 mei had de jeugd van VCE/PSV weer hun jeugdkamp. Ook dit jaar was de locatie d’n Hazelaar te Eersel .

Met het thema “Sprookjes” werden door 62 kinderen en 16 vrijwilligers  spelletjes, wedstrijden en quizzen gespeeld als ook opdrachten uitgevoerd. Heuse draken, prinsessen, tovenaars, ridders, piraten en heksen waren te zien.

Lees meer...

Cupcake actie groot succes!

cupcakes1

Maar liefst 1116 cupcakes zijn gebakken, verkocht en naar wij hopen met smaak opgegeten!
Het jeugdkamp bedankt al de bakkers en bestellers van cupcakes en gaat met de opbrengst (900 Euro) weer een superleuk kamp organiseren!
Cupcakes gemist dit jaar? Geen probleem volgend jaar nieuwe kansen!

Slumberparty!‏

Slumberparty!!
Zaterdag 5 April, sporthogeschool
Na de laatste wedstrijden - 01u45.
ps Kom verkleed!

slamber party 1

Lees meer...

Aanmelden jeugdkamp 2014 nu mogelijk.

Bekijk hieronder het filmpje voor een impressie van het geslaagde CMV & Jeugdkamp 2013.
Zin in het kamp 2014 op 23, 24 en 25 mei 2014, geef je dan nu op via het formulier. Of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer informatie? Lees de brief hier

Lees meer...

Oeps! Foutje in de nieuwsbrief.

Lees meer...

Dios mío

Bij het spelen op een door de Koning gezegende vloer was het helaas toch een wedstrijd met een vervelende afloop voor beide teams…

Lees meer...

Ziek, zwak en misselijk? Onzin!

MA1 moest zich dit weekend melden in het prachtige Sint Oedenrode voor een wedstrijd tegen VV Rooi MA1. Bij aankomst toch een lichte teleurstelling, we bleken niet in het eeuwenoude kasteeltje te worden verwelkomd maar moesten ons melden in de hypermoderne sporthal ernaast. Tijdens de voorbespreking was de belangrijkste vraag van coach Joost “wie is er wel fit?”, waarop enkele voorzichtige handjes volgden.  Ziek zwak en misselijk,   maar dat mag geen excuus wezen, MA1 wint met 3-1!

Lees meer...

Cowboys moet je niet laten schieten

Vrijuit-spelend ActiveRooy pakt alle sets van Heren 1

Lees meer...

Chop Dee Khrap!

Zo. Daar zijn we weer. Dames 1 is afgelopen zaterdag begonnen aan de competitie met een geheel ander, en vooral jonger team dan vorige jaren. Dames 1 gaat dit jaar Promotieklasse spelen met speelsters die voornamelijk uit de tweede klasse komen. Ik hoor jullie denken: ''Die gaan compleet weggeslagen worden''. Ik moet zeggen, dat dachten wij voorheen ook. MAAR..... Niets bleek minder waar te zijn! Vanaf augustus is vce/PSV Dames 1 weer hard aan het trainen geweest om haar conditie en volleybalskills weer tot leven te laten komen.

 

Lees meer...

Hard werken wordt beloond: MA1 wint seizoensopener na goede voorbereiding!

Meisjes A1 is afgelopen zaterdag succesvol begonnen aan de competitie: in Oirschot werd in een snikhete hal na een zinderende wedstrijd met 3-2 gewonnen van VC Verrekijker MA1. Dit succes kwam niet zonder slag of stoot tot stand, al vóór het begin van het seizoen is er fanatiek getraind op het beachveld en de extra buitentrainingen en in de voorbereiding zijn er verschillende wedstrijden gespeeld om  het 5-1 systeem onder de knie te krijgen. Hieronder volgt een verslag van de meiden zelf over deze seizoensvoorbereiding.

Lees meer...

VCE/PSV staat voor Volleybal Combinatie Eindhoven / Philips Sport Vereniging. De vereniging werd op 13 juni 1985 opgericht na een fusie tussen PSV-volleybal en CW Rust Roest.
De doelstelling van het bestuur is om de bijna 400 leden van VCE/PSV met plezier te laten volleyballen. Dat houdt in dat er aandacht is voor recreanten en ook ruimte is voor ambitie in de Nevobo competitie. VCE/PSV wil de leden goed volleybal aanleren. Vandaar dat opbouw vanuit de jeugd prioriteit krijgt.