Decathlon clubavond

Kom woensdag, 30 november naar de Decathlon clubavond en steun VCE/PSV!

Op 30 november word er een clubavond georganiseerd bij de Decathlon in Best. Van 18.00-20.30 uur heeft Decathlon de deuren geopend voor alle sportclubs uit Best en omstreken. We hopen dat je even langs gaat en een gratis Decathlon Sportpas aanmaakt. Als je de pas hebt aangemaakt ontvang je een persoonlijk cadeau en daarnaast ontvangt VCE/PSV van Decathlon 5 euro.

Dus hoe meer sportpassen en door jullie aangemaakt worden hoe meer geld je spaart voor onze club!

Neem ouders, broers/zussen, vrienden etc. mee en zorg voor een mooi bedrag voor de club. Alvast bedankt voor jullie support!

Woensdag 30 november. Decatlon Best. NBC- weg 14. Tussen 18.00-20.30uur.

Foto's van de Pubquiz 2016-2017

Pubquiz 2016 2017

 

Klik op de foto voor nog meer foto's van deze gezellige pubavond.

 

Decathlon hoofdsponsor van CMV!

Een tijdje geleden konden jullie hier al lezen dat Decathlon de laatste editie van het CMV-toernooi heeft gesponsord.

Nu mogen we bekendmaken dat Decathlon Best de aankomende 2 jaar als hoofdsponsor van onze CMV-afdeling zal optreden. Hier zijn wij uiteraard ontzettend blij mee!

Decathlon sponsort een aantal ballen en shirts voor de CMV.

Het CMV-toernooi van VCE/PSV zal dan ook de naam “Decathlon VCE/PSV Toernooi” gaan dragen.

Decathlon Best

Oude VCE/PSV shirts dankbaar in gebruik in Giri-Asih

Beste leden van VCE/PSV,
Zoals sommigen van jullie wellicht weten, hebben de jeugdleden tot en met het seizoen 2014/2015 gespeeld in gesponsorde shirts van de vereniging. Deze shirts waren zo oud dat dit echt niet mooi meer was. Sinds vorig seizoen zijn we - incl. jeugd - helemaal overgestapt op de nieuwe Hummel shirts. Voor de oude shirts is er een goed doel gevonden, namelijk een kindertehuis in Bali. Zie hier het berichtje van de vrijwilligster die ter plekke was. Haar ouders hebben het transport van de shirts betaald en zij heeft ze mogen uitdelen.

 

Oude PSV Shirts

 

Klik op de foto om meer foto's te zien en op 'Lees meer...' voor het volledige verhaal!

Lees meer...

Aanmelden voor de Pubquiz

Pubquiz 19 11 2016 Flyer

Boter, Kaas en Eieren

26 november 2016, Tupos Heren 1 tegen PSV Heren 1 eindstand 4-0

 

De mannen van PSV hebben met trots gevochten maar helaas te vergeefs. Na het meest extreme potje boter kaas en eieren is het Tupos met 3 op een rij. Hopelijk hebben we voor onze volgende wedstrijd weer volle aanvalssterkte.

 

Lees meer...

Niet top, wel 5 punten

Deze zaterdag, 26 november, speelde Dames 1 haar thuiswedstrijd tegen Nuvoc DS3. Een mooie gelegenheid om onze ongeslagen status te behouden en lekker te knallen!

Lees meer...

Op safari met Heren 1

19 november 2016, PSV Heren 1 tegen Ledub Heren 2 eindstand 3-1

 

Lekker op safari met Heren 1. Na een spannend avontuur in de uitdagende rimboe van de Theo Koomenlaan, komt Heren 1 thuis met een mooie 3-1 winst.

Lees meer...

"Ik ben het paard"

Afgelopen zaterdag, 19 november, speelde Dames 1 haar thuiswedstrijd tegen Ledûb DS3, de nummer 3 van de competitie. Een gemakkelijke wedstrijd zou het dus zeker niet zomaar worden.

Lees meer...

“Lachen is leuk, maar vernietigend lachen is leuker!”

Afgelopen weekend was een druk volleybalweekend voor Dames 1. Zaterdag, 12 november, speelden we voor de reguliere competitie tegen VC Riethoven DS1 in Riethoven. Zondag, 13 november, mochten we aantreden tegen Nuvo’68 DS1 om de eerste ronde van de bekercompetitie te spelen in Middelbeers.

Lees meer...

VCE/PSV staat voor Volleybal Combinatie Eindhoven / Philips Sport Vereniging. De vereniging werd op 13 juni 1985 opgericht na een fusie tussen PSV-volleybal en CW Rust Roest.
De doelstelling van het bestuur is om de bijna 400 leden van VCE/PSV met plezier te laten volleyballen. Dat houdt in dat er aandacht is voor recreanten en ook ruimte is voor ambitie in de Nevobo competitie. VCE/PSV wil de leden goed volleybal aanleren. Vandaar dat opbouw vanuit de jeugd prioriteit krijgt.