Black & White Party

2017 02 04 Black & White Party

 

Lees meer...

Meisjes a en b schrijven geschiedenis !

Voor het eerst in de historie van vce psv plaatst een team zich voor 2e ronde nojk of open club.
En wel 2 teams lukt dit meisjes a en b.
Ook de jongens a hebben zich geplaatst.
Onder slechte weersomstandigheden waren er wel wat teams niet op komen dagen maar beide meisjes teams hadden toch een volle poule. Meisjes a zat met activia en flamingo's en vollan in een sterke poule.
Vooral activia met 3 2e divisie speelsters was erg sterk en werd 1e.
Flamingo's won nipt van ons en vollan werd dik afgeserveerd.
Dus kruisfinale tegen vc volt met ook 2 tweede divisie speelsters.
Maar vce psv was gegroeid in het toernooi en speelde sterk en legde de zwakke plekken vc volt bloot en met 2 sets onder de 20 werd het een degelijke 2-0 voor vce psv en plaatsing voor 2e ronde was een feit.
Knappe prestatie van de meiden. Op naar 18 februari voor de 2e ronde waar veel sterke tegenstanders zullen wachten en waar we veel kunnen leren en genieten.

3e ronde Beker zondag 5 februari 2017

Het programma van de 3e ronde van de beker is bekend. Deze zal plaatsvinden op zondag 5 februari, te Panningen (hal Piushof - Piushof 137).

De volgende wedstrijden gaan gespeeld worden door VCE/PSV:

  • JA (= heren 3) om 11 uur en 12.15 uur
  • D1 om 14.45 uur
  • H1 om 16.30 uur

Leuk dat het allemaal in dezelfde hal is, kunnen we elkaar aanmoedigen :)

Mocht men weer doorgaan dan is de volgende ronde op zondag 2 april. De finales zijn op zaterdag 13 mei.

 

JB1 Winterkampioen

2016 2017 JB1 winterkampioen

Trainingen in de Kerstvakantie - update

Na inventarisatie door de TC is er een wijziging op het eerdere bericht inzake de trainingen in de Kerstvakantie!! (Zie de 'lees meer')
 
In de eerste week van de Kerstvakantie (26 december t/m 30 december) zullen er GEEN trainingen zijn. Wel is er op donderdagavond 29 december 2016 van 18.00-19.30 uur een jeugdoliebollentoernooi (CMV apart, C- en B-jeugd) en aansluitend voor de A-jeugd en senioren een eigen toernooi. Hiervoor hebben jullie allemaal persoonlijk een mail gehad om je hiervoor op te geven. Doe dat op tijd zodat je deze week toch ook lekker een avondje met je teamgenoten een gezellige en sportieve avond hebt en samen het jaar kan afsluiten.
 
In de week van 2 t/m 6 januari 2017 geldt het volgende:
- Maandag 2 januari: geen trainingen !
- Dinsdag 3 januari: trainingen volgens normaal schema.
- Woensdag 4 januari: trainingen volgens normaal schema
- Donderdag 5 januari: trainingen volgens normaal schema
 
Op 3,4 en 5 januari traint iedereen dus in principe op eigen tijdstip en eigen veld.
CMV traint in de Kerstvakantie helemaal niet.
 
Mocht je niet kunnen trainen geef dit dan door aan je trainer!
 
Mochten er nog vragen zijn dan kun je daarvoor contact opnemen met Tom Staals of met Yolande Coelen ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ).
 
Lees meer...

Dames 1 begint het nieuwe jaar bijzonder goed!

Na een korte vakantieperiode zonder wedstrijden, maar met des te meer oliebollen, begon voor Dames 1 afgelopen zaterdag, 14 januari, de tweede helft van het volleybalseizoen. En hoe! We speelden tegen de directe concurrent: de nummer 2 uit onze competitie, Hajraa DS2. In de eerste seizoenshelft wonnen we van ze, en ook nu zouden we er alles aan doen om onze ongeslagen status te behouden.

Lees meer...

Eerste winst van het 2017

Wij hopen dat iedereen een fijne kerst heeft gehad en knallend het oude jaar is uitgegaan. In het nieuwe jaar hopen we jullie weer allemaal te zien om ons aan te moedigen. Na een vruchtbare teambespreking haalt heren 1 het maximale uit het seizoen. Zo winnen we de eerste wedstrijd van het nieuwe jaar met  maximale speeltijd.

Lees meer...

Beter laat dan nooit

Afgelopen weekend heeft ons heren 1, twee keer de zelfde score behaald.

Met een mooi geval van beter laat dan nooit piekte ons team bij de beker wedstrijd en niet in de competitie. Zo eindigde de competitie wedstrijd met 3-1 in het voordeel van Vludoc en de beker wedstrijd met 3-1 in het voordeel van PSV.

Lees meer...

Winterkampioen!

Afgelopen weekend speelde Dames 1 niet één, maar twee wedstrijden. Zaterdag 17 december de laatste wedstrijd van de eerste competitiehelft tegen Hands up DS2 in Berlicum. Zondag 18 december de tweede ronde van het bekertoernooi tegen Oikos DS1 in Middelbeers.

Lees meer...

Rijmpiet mist de stoomboot

10 december 2016, PSV Heren 1 tegen Peelpush Heren 2 eindstand 4-0

 

Met een wedstrijd tegen de onderste op de lijst,

Is het PSV die alle 5 de punten op eist.

Lees meer...

VCE/PSV staat voor Volleybal Combinatie Eindhoven / Philips Sport Vereniging. De vereniging werd op 13 juni 1985 opgericht na een fusie tussen PSV-volleybal en CW Rust Roest.
De doelstelling van het bestuur is om de bijna 400 leden van VCE/PSV met plezier te laten volleyballen. Dat houdt in dat er aandacht is voor recreanten en ook ruimte is voor ambitie in de Nevobo competitie. VCE/PSV wil de leden goed volleybal aanleren. Vandaar dat opbouw vanuit de jeugd prioriteit krijgt.