Water? Sponsje? Gel?

Foto Marathon

We hebben een hoop bekertjes gevuld en aangereikt, maar voor onze super prestatie bij de Eindhoven Marathon 2016 zijn we rijkelijk beloond: €449,- voor de club!!!

Wil je volgend jaar meedoen? Zet dan 8 oktober 2017 vast in je agenda!

Extra uitleg nieuwe spelregels door NeVoBo

Afgelopen week is het seizoen 2016-2017 van start gegaan. Voor de Topdivisie en lager gelden vanaf dit seizoen enkele nieuwe spelregels die zijn ingevoerd om het spelplezier en de veiligheid te bevorderen. De Nevobo is vanaf mei 2016 begonnen met het publiceren en uitleggen van deze nieuwe regels. Mogelijk is er nog wat gewenning nodig voor spelers, coaches én scheidsrechters. In dit bericht worden de belangrijkste drie wijzigingen nog eens extra toegelicht.


- Schermen, wat is goed, wat is fout
- Voetfouten, wat is goed, wat is fout
- Wisselen, wat is goed, wat is fout

 

Lees meer...

Algemene Ledenvergadering

Op vrijdag 7 oktober as zal er weer een Algemene Ledenvergadering van VCE PSV gehouden worden. De ALV zal gehouden worden in de vergaderzaal van de Fontys Sporthogeschool en begint om 20.30 uur.

ALV

Lees meer...

PS.Verenigingsnieuws september 2016

voorkant sept 2016

Lees meer...

Wijzigingen spelregels en reglementen? Welke dan?

Quote van de NeVoBo website: "Vanuit o.a. het project ‘Meer spelplezier, minder regels’ zijn er voor het nieuwe seizoen wijzigingen in Spelregels en Reglementen.
Hieronder tref je een lijst met de belangrijkste wijzigingen, waar je voorafgaande aan het seizoen en vóór en tijdens wedstrijden mee te maken krijgt.

Let op: alle volledige en officiële teksten van alle reglementen en alle spelregels vind je uiteraard op nevobo.nl. Bij afwijkingen tussen onderstaande tekst en de officiële publicaties prevaleren altijd de officiële spelregels en reglementen.
Download dit nieuwsbericht, deel uit binnen je vereniging en hang op in de sporthal: Wijzigingen spelregels en reglementen, welke dan? (per 19-9-'16)

Reglementen (Belangrijke info voor alle verenigingsfunctionarissen!)"

 

  

Halleluja

Na vorig weekend geen wedstrijd te hebben gehad, mocht Dames 1 afgelopen zaterdag, 22 oktober, weer aantreden op het volleybalveld. Dit keer tegen VC Vessem DS1 in Vessem.

Lees meer...

Vloek verbroken!

 

15 oktober 2016, PSV Heren 1 tegen Gepidea Studenten 1 eindstand 4-0

 

Gepidae had zaterdag geen kans tegen ons heren 1. Eindelijk hebben we de 3-1 vloek verbroken met een schitterende 4-0 overwinning.

Lees meer...

Weer een 3-1 uitslag voor Heren 1

8 oktober 2016, Jokers VC heren 1 tegen PSV heren 1 eindstand 3-1

 

Met een tegenstander die zichzelf Jokers noemt hoop je toch op een leuke wedstrijd. Alleen kwam bij deze wedstrijd weer die vervloekte 3-1 om de hoek.

Ook was dit de wedstrijd van de net nietjes.

Lees meer...

Dames 1 pakt de volle 5 punten

Afgelopen zaterdag, 8 oktober, speelde Dames 1 alweer haar derde wedstrijd van dit seizoen. Dit keer was Bravo’99 DS2 de tegenstander, waartegen we in Westerhoven mochten aantreden.

Lees meer...

2 voor de prijs van 1!

Deze week trakteert Heren 1 niet op 1 maar op 2 wedstrijdverslagen geschreven door onze vaste columnist. Veel leesplezier!

 

Lees meer...

VCE/PSV staat voor Volleybal Combinatie Eindhoven / Philips Sport Vereniging. De vereniging werd op 13 juni 1985 opgericht na een fusie tussen PSV-volleybal en CW Rust Roest.
De doelstelling van het bestuur is om de bijna 400 leden van VCE/PSV met plezier te laten volleyballen. Dat houdt in dat er aandacht is voor recreanten en ook ruimte is voor ambitie in de Nevobo competitie. VCE/PSV wil de leden goed volleybal aanleren. Vandaar dat opbouw vanuit de jeugd prioriteit krijgt.