VCE-PSV Jeugdkamp 2015

Spike smash transparant

Hallo CMV-ers, jeugdspelers, ouders en verzorgers,

Het wachten is beloond, de reis kan beginnen! Na alle succes-kampen van de voorbije jaren, wil dan ook niemand de boot missen en wil iedereen mee met het:

Jeugdkamp 2015!

Het worden weer 2 kampen in 1: een kamp voor de CMV-ers en een kamp voor de oudere jeugd, waarbij een groot deel van het programma gescheiden zal zijn.

Lees meer...

Pubquiz (& feestje!!) op 18 april

Pubquiz (en feestje!!) 18 april

Lees meer...

Foto's bowlingnight @best


Bekijk hier het volledige album

Bowlingnight @ Best

Kom ook bowlen met VCE-PSV

Lees meer...

WK Beachvolleybal en het EK volleybal dames in eigen land!

banner wk beach pre sale 295x200px

Wisten jullie al dat het jaar 2015 een mooi volleybaljaar is? Naast de prestaties van onze eigen vereniging wordt er in Nederland dit jaar een WK beachvolleybal EN een EK volleybal voor dames georganiseerd!

Bij de voorverkoop wordt om een code gevraagd, voor VCE/PSV is dit wkbeach138

Klik op lees meer voor meer informatie over deze toernooien

Lees meer...

Voetfout!?

Zondag 12 april 15.00 uur, daar zitten we dan aan de ontbijttafel in huize Columbus, aan het ontwaken van een hele gezellige stapavond in Breda. Tijd om terug te blikken op een spannende wedstrijd tegen de hekkensluiter Breda. Dit resulteerde in een 2-3 overwinning (25-18, 14-25, 25-21, 21-25, 10-15)!! Jawel jongens, dit is maar liefst de derde en hopelijk niet de laatste overwinning van dit seizoen.

Lees meer...

Roze vogels blijken blauw te zijn

MA1 viert de verjaardag van de trainer door een leuke wedstrijd te spelen tegen de Roze Vogels uit Gennep. Helaas zat setwinst er niet in tegen de nummer 2 van de ranglijst, maar iedereen stapte na afloop met een voldaan gevoel van het veld!

Lees meer...

Heren 1 nog op koers naar derde divisie

Door 1-3 winst van Heren 1 op VC Limac was er even een mogelijkheid dat er volgende week een kampioenswedstrijd in de sporthogeschool plaats zou vinden.

Lees meer...

Geen punten, wel plezier

MA1 speelde afgelopen weekend als enige team thuis maar weet de koploper niet te verrassen: 4-0 verlies, maar wel blijven knokken en plezier gemaakt!

Lees meer...

Dames 1 weet ook op vrijdag niet te winnen

Afgelopen vrijdag speelde dames 1 een uitwedstrijd in Sliedrecht. Ondanks redelijk goed spel werd de wedstrijd helaas verloren met 3-1 (25-22 25-13 25-15 17-25) Lees meer...

VCE/PSV staat voor Volleybal Combinatie Eindhoven / Philips Sport Vereniging. De vereniging werd op 13 juni 1985 opgericht na een fusie tussen PSV-volleybal en CW Rust Roest.
De doelstelling van het bestuur is om de bijna 400 leden van VCE/PSV met plezier te laten volleyballen. Dat houdt in dat er aandacht is voor recreanten en ook ruimte is voor ambitie in de Nevobo competitie. VCE/PSV wil de leden goed volleybal aanleren. Vandaar dat opbouw vanuit de jeugd prioriteit krijgt.