ED.nl: Volleybalsters VCE/PSV kampioen eerste klasse

Dames 1 kampioen

Klik op de foto om het artikel te lezen op ED.nl.

 

(Nog een) KAMPIOENSWEDSTRIJD: Recreatie DAMES 5

Dinsdag 28 maart as speelt ons Recreatie Dames 5 om 19.30 uur en zijn ze bij winst van die wedstrijd kampioen.
Wat zou het leuk zijn als we daar met zoveel mogelijk supporters bij aanwezig zijn en na afloop samen met hen hun feestje te vieren!

RD5_2016

Dus breng allemaal je spandoeken, toeters en trommels mee naar de Fontys Sporthogeschool! Om 19.30 begint de warming up en een klein half uur later start de kampioenswedstrijd.

SCHREEUW / TOETER ONS DAMES 1 EN HEREN 1 DE FINALE VAN DE BEKER IN!

Naast de kampioenswedstrijd as zaterdag speelt Dames 1 maar ook Heren 1 nog een halve finale voor de beker. Een hele mooie prestatie die we graag vervolgd zien door een finalewedstrijd.

Wanneer: zondag 2 april as, 16.00 uur
Waar: De Piushal, Piushof 137 in Panningen.

beker

 

Lees meer...

8 april Eindeseizoens etentje (met bestuurstoetje) en Neonfeest met D1

2017 04 08 flyer small

 

CUPCAKE-actie tbv jeugdkamp: bestelinformatie en meesterbakkers gezocht

Beste VCE/PSV-er

Het is inmiddels traditie; ze zijn er weer: cupcake

 de CUPCAKES!!!

Bestel nu!!! (of meld je aan als meesterbakker)

 

Lees meer...

KAMPIOENEN!

Na een vrij weekend, mocht Dames 1 deze zaterdag, 25 maart, aantreden tegen Hajraa DS3. Voor ons thuispubliek speelden we onze kampioenswedstrijd!

Lees meer...

Twee keer twee op een rij

Nadat we twee wedstrijden hebben gespeeld met dezelfde scheidsrechter hebben we nu ook twee wedstrijden gespeeld tegen dezelfde tegenstander. Gelukkig voor Hajraa kan deze jongen beter coachen dan dat hij kan fluiten. Dit leverde ze dan ook één puntje op tijdens de wedstrijd.

Lees meer...

Nieuwe en oude vrienden, maar vooral speelplezier

De eerste wedstrijd van Hajraa was uitgesteld. Gelukkig is die nu eindelijk ingehaald, samen met oude vrienden konden we de warming up beginnen. Met de tos werd het eerste kopje thee ingeschud, maar zonder Ledub om de sfeer te verpesten was er zelfs ruimte voor een complimentje. Met deze veren zag Hajraa ze al snel vliegen.

Lees meer...

Meer sportplezier in het nieuwe jaar

De eerste wedstrijd van Ledub was absoluut geen schoonheid. Tijdens deze wedstrijd had Ledub laten zien dat ze in de eerste set nog wel eens willen stunten. Maar elke stunt pony komt aan zijn eind, behulpzaam als we zijn wilden we hier graag bij helpen.

Lees meer...

Net niet

Na een paar volleybalvrije zaterdagen, speelde Dames 1 deze zaterdag, 11 maart in Budel tegen Ledub DS3. De eerste seizoenshelft wonnen we met 4-0 van ze, maar of we dat met een naderend kampioenschap zouden kunnen herhalen?

Lees meer...

VCE/PSV staat voor Volleybal Combinatie Eindhoven / Philips Sport Vereniging. De vereniging werd op 13 juni 1985 opgericht na een fusie tussen PSV-volleybal en CW Rust Roest.
De doelstelling van het bestuur is om de bijna 400 leden van VCE/PSV met plezier te laten volleyballen. Dat houdt in dat er aandacht is voor recreanten en ook ruimte is voor ambitie in de Nevobo competitie. VCE/PSV wil de leden goed volleybal aanleren. Vandaar dat opbouw vanuit de jeugd prioriteit krijgt.