Pubquiz 4 november

2017 11 04 Pubquiz

 

Verkeershinder Genneper Parken van 9 oktober - 3 november

Van 9 oktober t/m 3 november is de Antoon Coolenlaan afgesloten tussen de Bayeuxlaan en de Genneperweg voor al het verkeer. Alle accommodaties en sportvelden in het zuiden van Genneper Parken zijn in deze periode voor autoverkeer te bereiken via de Aalsterweg. Parkeren op de grote parkeerplaats is nog wel mogelijk. 

Omleiding
Het autoverkeer wordt omgeleid via de Boutenslaan en het fietsverkeer via de Genneperweg. Bekijk alle omleidingen hier
Werkzaamheden
De Dommelbrug wordt versterkt zodat deze weer geschikt is voor zware vrachtauto's. Ook de deklaag van het asfalt wordt vervangen.

PS.Verenigingsnieuws september 2017

2017 09 PS.Verenigingsnieuws

In deze editie van het PS.Verenigingsnieuws word je geïnformeerd over de zilveren Nevobo speld, T.O.P. volleybal, een aantal kampioenen, het Digitale Wedstrijd Formulier en natuurlijk nog veel meer!

Veel leesplezier!

 

'Single' Feestje met Heren 1

2017 09 30 Singlefeest VCEPSVs

Podiumplaatsen voor de beachende VCE/PSV jeugd

Deze zomer is er weel volop gebeached en afgelopen weekend leverde dat heel wat medailles op voor een groot aantal van onze jeugdleden! 

Van harte gefeliciteerd Joppe Wiegers, Koen Scholten, Bram van de Grift, Tijn van de Grift, Maaike Scholten, Lauren Koops en Daielle Klijssen.

2017 08 31 gefeliciteerd trots op

Geniet nog even lekker na van deze welverdiende podiumplaatsen 'in' het zand en dan zien wij jullie weer in de zaal.
En voor meer info, lees op de Nevobo site verder.

 

We did it!

Deze zaterdag, 14 oktober, mocht Dames 1 in onze thuishal aantreden tegen Saturnus/Hendriks Coppelmans DS2. In de voorbereiding hebben we niet onze beste wedstrijd tegen ze gespeeld en na de verlieswedstrijd van vorige week hadden we wat recht te zetten.

Lees meer...

Bliksembezoek van Volt in Eindhoven

14 oktober, VCE/PSV h1 – VC Volt h2

Na de nederlaag van vorige week waren onze jongens gebrand om sterk uit de startblokken te schieten. Echter door wat intimidatie vanuit Beers door de heren van Volt “we komen hierheen om punten te pakken” begonnen onze heren wat onzeker. Totdat Koen van Dommelen bij een stand van 10-10 aan service kwam. Na deze servicebeurt stond het 16-11 en waren de heren los. De onzekerheid zag je vanuit de tribunes van de schouders van de heren vallen. Hierna werd lekker vaart gemaakt, de set-up kwam door een stabiele pass goed en dat lieten Marvin en Koen zich niet 2x zeggen. De sporthal van de Fontys heeft er weer een paar deuken bij. Ook onze andere buiten scoorde keer op keer, maar Bouke doet dit door de handjes van het Beerse blok mee te pakken, de 1e set in de pocket met 25-16.

Lees meer...

'T verzamelen was leuk

Deze zaterdag, 7 oktober, speelde Dames 1 haar eerste uitwedstrijd van het seizoen. We mochten in Horn aantreden tegen Hornerhof/HHC DS1. Na de winstpartij van vorige week waren we gebrand om deze lijn door te zetten.

Lees meer...

Heren 1 houdt het spannend!

Activerooy  1 – PSV 1 datum, 7 oktober 2017

Heren 1 houdt het spannend.

Vandaag in Venray tegen Activerooy, de jongens hadden er zin in en gingen vlammend van start. Gekenmerkt door een aantal servicefouten kwam er op een stand van 10-10 het eerste gaatje voorsprong voor PSV door een sterke servicebeurt van Guus. De eerste set werd hierna simpel binnen geharkt door de lange mannen van PSV. 16-25.

Lees meer...

Dames 1 swingt in de Promotieklasse

Na een lange zomer is ook voor Dames 1 de competitie gestart. Een nieuw seizoen, dus een frisse start met volop kansen, maar vooral ook met nieuwe tegenstanders. Want na ons kampioenschap vorig jaar mogen we dit seizoen in de promotieklasse uitkomen! Zo begonnen we dit nieuwe seizoen afgelopen zaterdag, 30 september, tegen Stravoc DS2 in de onze thuishal.

Lees meer...

VCE/PSV staat voor Volleybal Combinatie Eindhoven / Philips Sport Vereniging. De vereniging werd op 13 juni 1985 opgericht na een fusie tussen PSV-volleybal en CW Rust Roest.
De doelstelling van het bestuur is om de bijna 400 leden van VCE/PSV met plezier te laten volleyballen. Dat houdt in dat er aandacht is voor recreanten en ook ruimte is voor ambitie in de Nevobo competitie. VCE/PSV wil de leden goed volleybal aanleren. Vandaar dat opbouw vanuit de jeugd prioriteit krijgt.