2e & 3e rondes beker

Vanwege de sneeuw in december 2017 zijn er een aantal wedstrijden uitgesteld. Deze worden op 14 januari 2018 ingehaald. Zowel de programma's van deze inhaalwedstrijden als die van de volgende rondes op 21 januari zijn nu bekend.

Uitgestelde wedstrijden 2e ronde:
14 januari in ''t Brugeind' te Meerlo:
Meisjes A:
- 11.00 uur tegen Ledub --> gaat Meisjes A door, zie dan 21 januari
Jongens A:
- 13.00 uur tegen Volley Tilburg --> gaat Jongens A door, zie dan 21 januari

Wedstrijden 3e ronde:
21 januari in ''t Hout' te Helmond:
Jongens C:
- 13.30 uur tegen Polaris
- 14.45 uur tegen Volley Tilburg
Heren 1:
- 17.00 uur tegen Polaris

*** Mocht Jongens A 14 januari door zijn, dan spelen zij: ***
21 januari in 'Achter de Häöf' te Kessel:
- 14.15 uur tegen Ledub,
- 15.30 uur tegen HLB van Daal

***  Mocht Meisjes A 14 januari door zijn, dan spelen zij: ***
21 januari in 'Piushal' te Panningen:
- 14.15 uur tegen Peelpush

JC bereikt HALVE FINALE NOJK

Op 6 januari 2018 heeft ons Jongens C1 team - Jeroen, Adam, Luuk, Tjerk, Tijs, Flint, Sander en Splinter en team coach John een bijzondere mooie tweede plaats behaald tijdens de poulewedstrijden van het NOJK 2017/18. Een plek die hen toegang heeft verschaft tot de halve finalewedstrijden op 17 februari aanstaande.
Te Sliedrecht – onder aanmoediging van familieleden en meegereisde teambegeleiding (John, Roza en Andre) – werd met 3 overwinningen, 1 verlies en met nog 1 wedstrijd te spelen reeds een plaats bij de halve finales veiliggesteld (eerste 3 zouden doorstromen). Een finaal gelijkspel tegen Krimpen resulteerde uiteindelijk  in een tweede plaats achter Sliedrecht Sport. Een resultaat om zeer trots op te zijn.

Proficiat!

Klik op onderstaande foto's om meer gave actie foto's te zien - met dank aan Ben Schut.

2018 01 06 NOJK JC

28 december Oliebollentoernooi - foto's jeugd

Klik op de foto om alle foto's van het jeugdoliebollentoernooi te bekijken - met dank aan Ben Schut.

2017 12 28 Oliebollentoernooi jeugd

Huldiging MC2 en JC1

Op dinsdag 19 december was de huldiging van ons MC2 en JC1. Beide teams zijn de voorafgaande weekenden kampioen geworden.

We zijn trots op jullie en nogmaals: gefeliciteerd!

2017 12 19 Huldiging MC2 en JC1 4s

Meer foto's van de huldiging zijn hier te vinden.

 

Deelname NOJK 2018 - 6 januari

Ook dit jaar nemen er weer 3 teams deel aan het NOJK namelijk onze Jongens A, Jongens C en Meisjes A.

Op zaterdag 6 januari spelen zij ieder op een eigen lokatie:
Jongens C: Sporthal De Basis, Craijenstijn 3 in Sliedrecht
Jongens A: Activiahal, Breestraat 1 D in Sint Anthonis
Meisjes A: Pica Mare, Picardie 34 in Gennep

De eerste wedstrijden vangen aan rond 10 uur, de laatsten zijn aan het einde van de middag.
Voor de toeschouwers is hier het volledige programma terug te vinden. 

We wensen jullie allemaal heel veel succes !

Dames 1 begint het nieuwe jaar goed!

Deze zaterdag, 13 januari, begon Dames 1 aan de tweede helft van de competitie. We mochten aantreden in Stramproy bij Stravoc DS2. Thuis lieten we nog een setje liggen, dus we zouden hard gaan werken om deze keer de volle winst mee naar huis te nemen.

Lees meer...

CMV Toppers Simon & Jelle 9 december

Samen met Simon uit mijn team zijn wij CMVer van de maand geworden. We mochten naar een heren 1 wedstrijd komen. We kregen een mooi shirt en daarna hebben we meegedaan met de warming up, dat was erg leuk. Daarna mochten we een soort van wedstrijdje spelen. En daarna mochten we kijken naar de wedstrijd. Erg leuk maar wel erg lang na een tijdje wordt het een beetje saai.

Groetjes, Jelle en Simon

2017 12 09 CMV Toppers Jelle en Simon

Klik hier voor de orginele foto

PSV – Hajraa Routineklusje 9 december

De eerste wedstrijd dit seizoen waar met niets minder genoegen zou worden genomen behalve de volle winst. De hekkensluiter (lees Hajraa) tegen de huidige nummer 1 (natuurlijk onze jongens). De eerste keer dit seizoen met toppers vanuit de CMV op de bank en de jongens die ons eerste punt gingen maken.

Na een flinke warming up was het tijd voor onze CMV’ers om de eerste bal te serveren. Dit punt werd door onze jonge spelers ook direct gescoord na een spannende rally. Hoppa! 1-0. En doorstampen. Binnen no-time stond het 20-6 voor PSV, een sterke service, prima verdediging en scherpe aanval zorgden voor punt op punt op punt. Hajraa had gewoonweg niets in te brengen. De setupjes van Albert waren op maat en onze heren gingen rustig door. Op het einde van de set werd het iets slordiger, maar na een korte 15 minuutjes stond er 25-9 op het telbord. De 1e set was voor de koploper.

De 2e set begon slordiger, de passing was iets minder en in de aanval werden er meer foutjes gemaakt. Hajraa bleef hierdoor goed bij. Tot op de stand van 10-10, er werd door 2 goede servicebeurten een flink gat geslagen. 20-12. Nu rustig uitballen, na iets meer dan 15 minuutjes deze keer stond er 25-16 op het bord. 2-0.

Onze jongens voelden dat het gemakkelijk ging, en dat was goed te zien in het veld. Er werd minder hard gevochten, meer foutjes gemaakt en Hajraa kwam zomaar op voorsprong, 9-11 achter. Oei, even de schouders eronder. Joppe kwam als 2e libero het veld in voor de servicepass, en Jasper bleef in de rally’s de passing verzorgen. Dit zorgde voor een klein beetje chaos, maar desondanks werd er wederom door een paar goede servicebeurten het verzet van Hajraa gebroken.25-20 en een mooie 3-0 voorsprong. Nu de laatste set nog.

In deze laatste set was het Joppe die in de rally’s de passing verzorgde en Jasper in de servicepass. Dit zorgde voor zoveel onrust dat de passing redelijk wegviel aan de kant van PSV. Halverwege de set werd er door de coach besloten om de rust terug te brengen in het veld door enkele wissels. Onze jongens stabiliseerde en door wederom goede service en een lagere foutenlast aan het net werd het verzet van Hajraa gebroken. 25-15. Een eenvoudige 4-0 overwinning door geen spectaculair, maar degelijk en constant volleybal.

Aanstaande zaterdag tegen de nummer 5 van de ranking in Maastricht. Jokers is uit altijd een lastige tegenstander en onze jongens zullen er volop voor moeten gaan 16 december om een overwinning eruit te slepen. Succes heren!

Dames 1 weet het jaar niet top af te sluiten

Deze zaterdag, 16 december, speelde Dames 1 alweer de laatste competitiewedstrijd van 2017. Deze keer was Fit & Fysio/VC Limac DS1 de tegenstander. In onze sporthogeschool trokken we ten strijde.

Lees meer...

Intens cool

Dit weekend had Dames 1 maar liefst twee wedstrijden op het programma. Zaterdag, 9 december, stond VC Kessel DS1 op het programma. Kessel staat momenteel eerste, maar dat weerhield ons er niet van alles uit deze wedstrijd te halen. Vervolgens speelden we zondag, 10 december, tegen VC Polaris DS1 voor het bekertoernooi. Een derde divisie-team, waar we het ook niet makkelijk tegen zouden krijgen.

Lees meer...

VCE/PSV staat voor Volleybal Combinatie Eindhoven / Philips Sport Vereniging. De vereniging werd op 13 juni 1985 opgericht na een fusie tussen PSV-volleybal en CW Rust Roest.
De doelstelling van het bestuur is om de bijna 400 leden van VCE/PSV met plezier te laten volleyballen. Dat houdt in dat er aandacht is voor recreanten en ook ruimte is voor ambitie in de Nevobo competitie. VCE/PSV wil de leden goed volleybal aanleren. Vandaar dat opbouw vanuit de jeugd prioriteit krijgt.