De volleybalvereniging VCE/PSV (Volleybal Combinatie Eindhoven / Philips Sport Vereniging) is op 13 juni 1985 ontstaan na een fusie tussen de volleybalverenigingen PSV en Rust Roest.

Ben je toe aan een sportieve uitdaging? Ben je op zoek naar een leuke en technische teamsport? Kijk je uit naar een gezellig team bij een fantastische club? Kom dan volleyballen bij VCE/PSV. Er zijn binnen onze club twee stromingen te onderscheiden. De Nevobo-afdeling, waarbij we uitgaan van een prestatielijn en een breedtelijn (onder Technische commissie kun je zien wat dit betekent) en de midweek afdeling.

VCE/PSV neemt in het seizoen 2017/2018 met 8 senioren teams deel aan de regionale competitie van de Nevobo, Regio Zuid. Het eerste herenteam en het eerste dames team komen beiden uit in de promotie klasse. De overige teams komen uit in de 2e t/m 3de klasse. Daarnaast is er een grote midweek afdeling. Deze afdeling bestaat uit 8 dames- en 4 herenteams, die door de week op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag in de recreatie-competities van Nuvoc en VC Geldrop meedoen.

Er zijn bij VCE/PSV natuurlijk ook mogelijkheden voor de jeugd om te gaan volleyballen. Kinderen van 5 tot 11 jaar kunnen spelenderwijs kennismaken met het volleybal. Ze spelen dan het zogeheten Cool Moves Volley. Hierbij worden zes niveaus onderscheiden, wat erop neerkomt dat de kinderen stap voor stap leren volleyballen. De CMV'ers nemen deel aan een competitie in toernooivorm. In het seizoen 2017/2018 zullen voorlopig 10 teams nemen deel aan de competities.

De C-jeugd (van 12 tot 14 jaar), B-jeugd (van 14 tot 16 jaar) en A-jeugd (van 16 tot 18 jaar) van VCE/PSV neemt in het seizoen 2017/2018 met 10 teams deel aan de regionale competitie van de Nevobo, Regio Zuid.

De wedstrijd- en trainingsaccommodatie van VCE/PSV is de sporthal van de Sporthogeschool aan de Theo Koomenlaan 3 in Eindhoven. De CMV-ers trainen in vier groepen op twee verschillende plaatsen in de stad, in sporthal de Tempel en op de Sporthogeschool.

Als je interesse hebt om ook te gaan volleyballen bij VCE/PSV dan kun je natuurlijk eerst een paar keer komen kijken om te zien of het bevalt. Kijk bij leden administratie.