Home

Beste leden, ouders/verzorgers en overige belanghebbenden van VCE/PSV,

Naar aanleiding van de aanvullende overheidsmaatregelen van maandag 23 maart jl. heeft het bestuur van VCE/PSV besloten om alle nog openstaande TOERNOOIEN, EVENEMENTEN, WEDSTRIJDEN, TRAININGEN en bijeenkomsten te annuleren voor het huidige seizoen 2019 – 2020.

Te denken aan:
– Halve Finale Beker jongens B
– C(l)upcake Actie
– Jeugdkamp 15-16-17 mei 2020
– Eindejaar toernooi CMV / Jeugd / Senioren

Hierdoor komt er abrupt een einde aan het huidige seizoen 2019 – 2020, iets wat ons als bestuur diep raakt. Via deze weg willen we al onze leden, ouders/verzorgers en overige belanghebbenden van VCE/PSV, een hart onder de riem steken en alle gezondheid en kracht toewensen die deze situatie op de eerste plaats van ons allen vraagt.

Alle impact die ontstaat door de getroffen maatregelen is voor ons als bestuur nu nog niet bekend, of te overzien. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan zaalhuur kosten die mogelijk lager uitvallen door niet afgenomen trainingsuren. De mogelijke consequenties zal het bestuur samenvatten en
tijdens de Algemene Leden Vergadering aan het begin van het seizoen met alle leden bespreken.

Het bestuur hoopt samen het seizoen 2020 – 2021 op te starten. Zodra er meer informatie over de afwikkeling van de huidige competities (Nevobo – CMV – Nuvoc Dames Recreanten Competitie en de VC Geldrop Heren Recreanten Competitie) bekend is zullen we dit uiteraard direct met jullie delen.

Met sportieve groeten,

Bestuur VCE/PSV

Note:
Vergeet de Evaluatie & je Spelregelbewijs niet!

 

Welkom bij Volleybalvereniging VCE/PSV

Ben je toe aan een sportieve uitdaging? Ben je op zoek naar een leuke en technische teamsport? Kijk je uit naar een gezellig team bij een fantastische club? Kom dan volleyballen bij VCE/PSV.