Bedrijventoernooi

Home / Bedrijventoernooi

Bedrijventoernooi

De tijd voor gezelligheid is aangebroken. Het voorjaar staat voor de deur en na een jaar hard werken is het tijd voor een leuke activiteit samen met je collega’s. Kom achter je bureau vandaan en beleef samen een leuke, sportieve dag! VCE/PSV  organiseert dit jaar een bedrijventoernooi en hiervoor willen we jullie graag uitnodigen! Wil je de krachten van je team eens op een andere manier inzetten en versterken, dan is dit je kans!! Vorm een team met je leukste collega’s, dan zorgen wij voor de invulling van een gezellige teamdag.

Wat bieden wij aan?

Een informele volleybalmiddag waarbij onze toppers van dames 1 en heren 1 de teams zullen ondersteunen en motiveren. Aansluitend is er een gezellig diner in de vorm van een buffet.

Wanneer?

Het toernooi vindt plaats op zaterdag 26 mei 2018. Vanaf een uur of 10.00 begint de inschrijving en rond 18.30 gaan we gezellig een hapje eten met z’n allen (specifieke agenda volgt later).

Kosten

De kosten bedragen 250 euro. Dit bedrag is voor een team van 6 personen. Extra personen zijn altijd welkom, maar daarvoor wordt per extra persoon 25 euro in rekening gebracht. Dit bedrag is inclusief volleyballen en eten. Drank is voor eigen
rekening.

Inschrijven

De uiterlijke inschrijfdatum is 1 mei 2018. Inschrijven kan via de inschrijfmodule.
Na 1 mei volgt de factuur die voor aanvangsdatum van het toernooi betaald moet zijn.

We zien jullie inschrijvingen graag tegemoet.
Hopelijk tot snel!