Kleding Commissie

Home / Kleding Commissie

Graag informeren wij jullie bij deze over de gang van zaken met betrekking tot het wedstrijdtenue.

Hoe kom ik aan een wedstrijdtenue?
Je kunt een wedstrijdtenue aanschaffen bij Akwi-sport aan de Tongelresestraat 266 in Eindhoven (dus niet bij de Akwi-sport in WKC Woensel). Het betreft een wedstrijdshirt en een damesbroekje of herenshort. Als je nevobo-competitie gaat spelen heb je ook een rugnummer nodig. Wanneer je je als lid hebt aangemeld bij de vereniging, ontvangt de shirtcommissie je mailadres van de ledenadministratie. Vervolgens mail ik de gegevens die je nodig hebt, waaronder je rugnummer. Heb je nog geen mail ontvangen maar wil je toch alvast je tenue aanschaffen? Mail dan even met shirt@vcepsv.nl. Het rugnummer wordt door Akwi sport bij aanschaf direct op het shirt bedrukt.

Ledenkorting bij Akwi sport
Leden van VCE/PSV krijgen ook 20% korting op verenigingstrainingspakken en -tassen (incl. bedrukking VCE/PSV, voor prijzen zie  HIER) en 10% korting op de nieuwe collectie indoorschoenen, kousen en kniebeschermers.

Ik heb een shirt overgenomen, moet ik nog wat doen?
Het is ook mogelijk dat je een shirt hebt overgenomen van een lid dat onze vereniging heeft verlaten. Indien dit het geval is, wil je dan aan de shirtcommissie via shirt@vcepsv.nl doorgeven welk nummer je hebt? Dan kan ik het nummer dat voor jou was gereserveerd uitgeven aan een ander lid.

Ik heb mogelijk een sponsor voor mijn team!
Ken je een potentiele sponsor die mogelijk shirtsponsor wil worden van jouw team? Neem dan contact op met de sponsorcommissie! Zij kunnen je helpen aan een standaard voorbeeld van een sponsorvoorstel aan een potentiële sponsor. Heeft jouw sponsor andere behoeften of ideeën, geen probleem, maar neem zelf even contact op met de sponsorcommissie of breng je potentiële sponsor in contact met onze sponsorcommissie (sponsorcommissie@vcepsv.nl)!

PS: als je als team een shirtsponsor hebt gevonden, krijg je als lid 50% van de aanschaf van je wedstrijdshirt terug van de vereniging.

 
Voor vragen kun je altijd bij de shirtcommissie terecht ( shirt@vcepsv.nl)!

Met vriendelijke groet,
Anneke Renckens
Shirtcommissie