Nieuws

Home / Nieuws

Deelname aan Bekerwedstrijden 3 november as

Namens VCE PSV zullen de volgende teams deelnemen aan de bekerwedstrijden op zondag 3 november as: – Dames 1: speelt in Sporthal ’t Brugeind, De Leeuwerik 33 te Meerlo om 16.45 en 17.45 uur een wedstrijd; – Heren 2: speelt in Sporthal: Piushof, Piushof 137 te Panningen om 15.30 en 16.45 uur een wedstrijd; – Meisjes B: speelt in Sporthal: Piushof, Piushof 137 te Panningen om 13.00, 15.30 en 16.30 uur een wedstrijd. Jongens B is deze ronde nog vrijgesteld. Aanmoediging is uiteraard altijd welkom. Veel succes allemaal.

Read More

Promotiewedstrijden heren 1

Ons heren 1 speelt aanstaande zaterdag 20 april in het studentensportcentrum de promotiewedstrijden waarmee ze hopenlijk de overstap kunnen maken naar de 2e divisie. Daarbij is jullie support in de thuishaven van Hajraa (een van de tegenstanders) hard nodig. Komen jullie hen aanmoedigen? De wedstrijden zijn om: 16.00 uur tegen Hajraa 17.30 uur tegen Sliedrecht.

Read More

Drukte as zaterdag 23 februari 2019

Aanstaande zaterag vind er een groot evenement plaats in het Indoor Sportcentrum waarvan de preciese datum helaas bij het plannen van de thuisdagen nog niet bekend was. Vandaar dat het vechtsportevenement nu helaas samenvalt met onze wedstrijden. Ik heb bij de gemeente aangevraagd zo’n 50 parkeerplaatsen voor ons te reserveren in de parkeergarage. Zij geven dit door aan de aanwezige parkeerwachters. Geef aan deze parkeerwachters door dat je van VCE PSV bent en in het Fontys wedstrijden hebt en mocht er nog plaats zijn dan zullen zij je doorlaten. Uiteraard bestaat er ook de mogelijkheid dat dit niet meer lukt, dan...

Read More

1/2 finale Beker – 17 maart 2019

Op zondag 17 maart wordt de halve finale van de Beker gespeeld is de Piushal in Panningen. Namens VCE PSV zullen daar de volgende teams uitkomen: – Jongens B: zij spelen om 13.00 uur tegen Volley Tilburg – Heren 1: zij spelen om 15.00 uur tegen Polaris H1. Wat zou het mooi zijn als we ook dit jaar weer in de finale kunnen uitkomen. Houdt dus allemaal deze zondagmiddag vrij en kom de mannen aanmoedigen!

Read More

09 februari 2019, tijd voor een feestje

Binnenkort is het weer tijd voor een feestje, dus markeer 9 februari 2019 maar alvast in je agenda! Deze keer zal het in combinatie met een mini-pubquiz zijn, omdat de jaarlijkse traditie zeker niet vergeten mag worden! Dus plunder je kledingkast alvast leeg en ga snel opzoek naar je leukste Tiroler outfit, want we gaan er weer een top avond van maken! ?. Wij kijken er al naar uit, jullie ook? * € 2,00 pp is voor de deelname aan de pubquiz Schrijf jezelf in door te mailen naar accie@vcepsv.nl En het is nog veel gezelliger met je hele team.

Read More