Volleybalkamp

Home / Volleybalkamp

VCE/PSV Jeugdkamp | 15 tot en 17 mei 2020 | Eersel

Van vrijdag 15 tot en met zondag 17 mei 2020 organiseert VCE/PSV voor de 12e keer het VCE/PSV Jeugdkamp voor haar leden in Eersel. Leden van 8 tot en met 15 jaar zijn het gehele weekend van harte welkom. Jonge leden van 6- en 7-jaar zijn op zaterdag voor het volleybaltoernooi van harte welkom.

Kosten

Door de inschrijving machtigt de inschrijver de penningmeester van VCE-PSV Eindhoven het totaalbedrag automatisch van zijn of haar IBAN-rekening af te schrijven, dat bekend is bij de vereniging.

Het inschrijfgeld voor het weekend per lid van VCE/PSV bedraagt € 45,00

Bij afmelding 4 weken voor het kamp wordt € 20,00 in rekening gebracht.

Bij afmelding 2 weken voor het kamp wordt het gehele bedrag in rekening gebracht.

Kinderen die alleen op zaterdag aanwezig zijn betalen € 10,00. Plaats dan onderaan dit inschrijfformulier de opmerking dat het om deelname op zaterdag gaat.

Hulp ouders

Als ouder wil je misschien dit gezellige weekend niet missen. Meld je via het aanmeldformulier aan als hulp voor één of meerdere dagdelen of voor het gehele weekend.

Aanmelden

Aanmelden van één of meer kinderen kan via dit digitaal formulier

https://docs.google.com/forms/d/1BvazwFy8_fPcEBMRiWhTj9aUwulV7-JDLCzkVv4PCoI/edit

Opmerking of vraag?

Heb je nog opmerkingen of vragen, mail dan naar jeugdkamp@vcepsv.nl. We zijn nog druk bezig met de organisatie van het Jeugdkamp. Mochten we nieuwe informatie hebben dan communiceren we dit via deze pagina of via een aparte HTML.

De organisatie,

Baukje, Kees, John en Shelly

E: jeugdkamp@vcepsv.nl