Volleybalkamp 2019

Home / Volleybalkamp 2019

11e CMV/PSV Jeugdkamp 2019 is voorbij

Het seizoen voor de CMV- en Jeugdleden is afgesloten met het 11e CMV/PSV Jeugdkamp in Eersel. We zaten vol met bijna 70 kinderen en veel begeleiding. Het kon niet anders of het zou een gezellig weekend worden… en dat was het ook! Zelfs de weergoden waren ons goedgezind.

In het kort

Het thema was “At the Movies” en dus stonden de spellen in het teken van films. Na het welkom op vrijdagavond gingen de kinderen actief aan de slag met ‘elkaar beter leren kennen’ opdrachten. In de late avond kregen de teams te maken met hindernissen, puzzels, filmvragen en een hindernisbaan in onze ‘bosbioscoop’.

Op zaterdag, na de gebruikelijke korte nachtrust, was iedereen vroeg op voor het volleybaltoernooi. Dat in de middag doorliep in een zeskamp voor de Jeugd en een bosspel voor de CMV. Na het kampdiner was het tijd voor het gezamenlijk talentenspel, waar CMV en Jeugd in gemixte groepjes, liedjes uit films hebben vertolkt en filmsterren hebben gespot. Via een rode loper liep men naar een podium om gezamenlijk op te treden. In de avond was het druk in het bos met veel crew uit de film “Harry Potter”. Het was een mooi, soms angstaanjagend spel in een prachtig decor, dat zo uit deze film kon komen. Daarna kon zich nog iedereen opwarmen bij het kampvuur.

Zondagnacht hebben de meeste kinderen iets meer uren geslapen en konden onze Jeugdleden in de ochtend fris beginnen aan het fotospel “Crazy PSV”. Onze CMV-ers hadden nog hun 6-kamp te goed. Daarna was afronding en ging iedereen, zowel kinderen als begeleiders, moe en voldaan naar huis.

Reserveer alvast in je agenda: 15 – 16 – 17 mei 2020!

Het volgende CMV/PSV Jeugdkamp is van 15 tot en met 17 mei 2020 in Eersel. Dus reserveer het alvast in je agenda. Niet alleen de kinderen van 6 tot en met 15 jaar kunnen mee (6- en 7-jarigen zijn op zaterdag op het volleybaltoernooi welkom), ook ouders en andere leden zijn van harte welkom om mee te helpen. Neem dan contact op via e-mail.

De organisatie CMV/PSV Jeugdkamp 2019

E: jeugdkamp@vcepsv.nl
W: http://www.vcepsv.nl/volleybal/volleybalkamp-2019/