We wonnen in ieder geval wel

Deze zaterdag, 10 maart, mocht Dames 1 in onze sporthogeschool aantreden tegen Hajraa DS2. Waar we in de uitwedstrijd nog onderuit gingen, waren we gebrand om ze in eigen huis wel in te maken.

Na een trainingsweek met toch meer jarigen dan daadwerkelijk jarigen, zouden we vol gaan knallen tegen Hajraa! In de warming up wist onze CMV-topper onze coach al hard te laten werken, dus dan zouden wij dat toch zeker ook met Hajraa kunnen.

De eerste en tweede set zullen we het maar niet al te veel meer over hebben. We wisten niet genoeg ballen te scoren en verloren beide sets: 19-25, 25-27.

Dat de tegenstander inmiddels de scheids had uitgeschakeld, hoefde toch niet te betekenen dat ze ons ook hadden uitgeschakeld? We zouden blijven vechten in de derde set. Met hard werken wisten we het tij te keren en zo deze set wel binnen te halen: 26-24.

Nou, dan nu vol ervoor gaan in de vierde set, die we toch zeker binnen zouden moeten gaan halen nu om nog kans te maken op de winst. Gelukkig lieten we zien dat we toch beter waren dan we tot nu toe hadden laten zien. We wisten weer te scoren en zo deze set overtuigend binnen te halen: 25-16.

Dus knallen in de vijfde set en vechten voor de winst! Want dat zou ons toch niet nog eens gebeuren, verliezen van Hajraa. Dus dat harde werken, dat is exact wat we gedaan hebben, waardoor we deze laatste set in onze zak mochten steken: 15-11, 3-2.

Wederom niet onze beste wedstrijd tegen de hekkensluiter uit onze poule, maar deze hebben we in ieder geval wel gewonnen. Volgende week, 17 maart, mogen we om 19.15u tegen VC Olympia DS2 aantreden in Panningen. Het beloofd een spannende wedstrijd te worden, dus alle support kunnen we goed gebruiken! Jullie zijn van harte welkom ons te komen aanmoedigen!

%d bloggers liken dit: