Corona update 07-04-2020

Beste leden, ouders/verzorgers en overige belanghebbenden,

Het bestuur wil iedereen op de hoogte stellen van de volgende updates:

Nevobo
Vorige week heeft de Nevobo bekend gemaakt hoe de beëindiging van seizoen 2019-2020 verwerkt zal worden en hierdoor hoe om te gaan met de start van seizoen 2020-2021. Je kan dit hier nalezen. De TC zal deze verkregen informatie, tezamen met de huidige informatie van alle Nevobo teams gebruiken in de voorbereidingen voor seizoen 2020-2021. De TC streeft zoals ook vorige jaren om de nieuwe voorlopige teamindelingen uiterlijk eind juni naar alle Nevobo leden te communiceren.

Midweek
Zodra de deadline voor het invullen van de evaluaties op 15 april 2020 is verstreken en spelers hun input hebben kunnen geven, gaat de TC Midweek de voorlopige teamindelingen voor volgend seizoen maken. Zoek je de link van de evaluatie, klik dan hier!

Dames
De Nuvoc Dames recreatie Competitie volgt ook de lijn van de Nevobo: op basis van set quotiënt is bepaald in welke klasse een team volgend seizoen uitkomt. Voor de VCE/PSV Dames Midweek teams komt dat op het volgende neer (zie tabel). Echter is deze indeling nog niet definitief en wordt nog besproken tijdens de vergadering van deze competitie. Daarna volgt uitsluitsel hierover.

  Niveau in seizoen 2019-2020 Niveau in seizoen 2020-2021
RD1 HK HK
RD2 OK OK
RD3 1e 1e
RD4 2e 1e
RD5 2e 2e
RD6 3e 3e
RD7 4e 33
RD8 4e 5e

Heren

De VC Geldrop Heren Competitie volgt ook de Nevobo lijn om op basis van quotiënt de niveaus voor volgend seizoen te bepalen. Op basis van quotiënt gaat de indeling er volgend seizoen als volgt uitzien: Echter is er in de Geldrop competitie een voorstel de 5e klasse op te heffen, waardoor er in meerdere klasse meerdere teams naar boven doorschuiven. Hierdoor is het mogelijk dat RH2 en RH3 alsnog promoveren (de degradatie van RH1 blijft voorlopig wel gehandhaafd). De klasse indeling en plannen zijn nog voorlopig en worden pas definitief in het Geldrop competitie overleg op 24 juni. Daarna volgt uitsluitsel hierover.

  Niveau in seizoen 2019-2020 Niveau in seizoen 2020-2021
RH1 HK OK
RH2 1e 1e
RH3 3e 3e
RH4 4e 3e

Zoals eerder gecommuniceerd: de geplande bekerwedstrijden op 6 juni gaan niet door.

CMV
Vorige week heeft de Nevobo bekend gemaakt hoe de beëindiging van seizoen 2019-2020 verwerkt zal worden en hierdoor hoe om te gaan met de start van seizoen 2020-2021. Je kan dit hier nalezen. Het team van de CMV start nu met de voorbereidingen voor seizoen 2020-2021. De nieuwe toernooi data en alle informatie voor het start van het nieuwe seizoen zullen medio augustus gecommuniceerd worden.

Voor het KBSS (Beachen) verwijzen we naar KBSS Eindhoven Klik hier voor meer informatie.

Tot slot,

Scheidrechters / Arbitrage
De arbitrage commissie wil iedereen nogmaals dringend vragen om in deze tijd het online spelregelbewijs te volgen. Je hebt hiervoor je Nevobo code nodig. Als je deze niet hebt kun je deze aan je coach vragen of degene die je spelers kaart heeft. Voor de Midweek spelers kunnen een account aanmaken zónder de Nevobo code. Voor komend seizoen is de arbitrage commissie nog dringend op zoek naar scheidsrechters die het leuk en uitdagend vinden om hoger (regionaal) te gaan fluiten.
Meer informatie hierover kan je in deze folder en op de Nevobo site nalezen.

VolleyFit
Door het coronavirus ligt de volleybalwereld even stil. Om toch in beweging te blijven, is het VolleyFit programma bedacht. In verschillende trainingen word je door grote namen uit de volleybalwereld uitgedaagd om op een leuke manier fit te blijven. Heb je ook behoefte om FIT te blijven en thuis wat VOLLEYBAL oefeningen te doen? Klik hier voor de link naar VolleyFit, maar houd ook onze VCE/PSV facebook en VCE/PSV Instagram account in de gaten waar we deze, en allemaal andere leuke oefeningen of challenges met jullie delen.

Zodra er meer informatie beschikbaar is zullen wij u over verzetting/doorgang/vervolg van al onze activiteiten informeren. Deze informatie versturen wij per mail en zal terug te lezen zijn op onze VCE/PSV website.

Met sportieve groet,
Bestuur VCE/PSV

Leave a Reply

Your email address will not be published.

10 − vier =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: