Eerste winst van het 2017

Wij hopen dat iedereen een fijne kerst heeft gehad en knallend het oude jaar is uitgegaan. In het nieuwe jaar hopen we jullie weer allemaal te zien om ons aan te moedigen. Na een vruchtbare teambespreking haalt heren 1 het maximale uit het seizoen. Zo winnen we de eerste wedstrijd van het nieuwe jaar met  maximale speeltijd.

De eerste set ging goed van start met een hoge service druk zoals we die geoefend hadden op de training. Hier had Oikos niet echt een antwoord op en daardoor konden we deze set zonder al te veel problemen pakken. Zo gingen we aan de leiding met 1-0 in het nieuwe jaar.

In de tweede set begon er onrust te komen in het team. De pass en setup kwamen net iets minder zuiver waardoor Oikos in een goed ritme kwam. Ondanks het harde werken van PSV moesten we de tweede set afgeven aan Oikos. Zo gingen we de derde set in met een gelijke stand 1-1.

De derde set was er geen om over naar huis te schrijven. De pass kwam niet bij de spelverdeler en de spelverdeler kreeg de bal niet op de juiste plek voor de aanvallers om te scoren. Er is hard gewerkt in deze set maar het was sneller voorbij dan ons lief was, met 11-25 pakte Oikos ons deze set af en ging aan de leiding met 1-2.

Vierde set, deze moesten we pakken als we nog het maximale uit het de wedstrijd wilde halen. Met het gejuich van de tribune die ons de wind mee gaf kregen we het voor elkaar om een tandje bij te schakelen. Het koste ons wat bloed zweet en tranen maar met slimme wissels van onze coach haalde we de vierde set binnen. Weer gelijk spel met 2-2.

Met de hulp van het publiek kregen we een kans met een vijfde set. Gelukkig was het enthousiasme besmettelijk want we hadden de service druk uit de eerste set terug gevonden. Hier had Oikos wederom geen antwoord op en haalde ons heren 1 de set binnen. Met 3-2 is de eerste wedstrijd van 2017 in the pocket.

Volgende week spelen we tegen Jokers uit het zuidelijke Maastricht. In de eerste helft hebben we hier 3 punten laten liggen, dus een goed moment om dit recht te zetten. Om 19:00 beginnen we met de revanche tot dan!

%d bloggers liken dit: