“Er zit zelfs zweet tussen m’n tenen”

Afgelopen zaterdag, 21 april, speelde Dames 1 alweer haar laatste wedstrijd van dit seizoen. In eigen huis was VC Bravo DS1 de tegenstander. In de uitwedstrijd wisten we al van ze te winnen, dus dit was een uitgelezen kans dit te herhalen en het seizoen goed af te sluiten.

Samen met drie CMV topper betraden we de, toch wel ietwat warme, zaal. Met een aangepaste yell begonnen we de eerste set goed. We werkten hard en kwamen mede daardoor op voorsprong die we niet meer af zouden geven: 25-16.

De tweede set was iets spannender. We speelden niet slecht, maar wisten de ballen minder af te maken en dus te scoren. Door ons enthousiasme wisten we Bravo aan het einde van de set nipt achter ons te houden: 25-23.

Nou, zo spannend hoefde het dus niet meer te worden. Dat was nergens voor nodig. Dus wederom met vol enthousiasme gingen we de derde en vierde set in. Beide sets wisten we Bravo weer onder druk te zetten en zelf lekker door te scoren. Als team sloten we deze twee sets en daarmee de wedstrijd winnend af: 25-14, 25-17, 4-0.

En zo sloot Dames 1 haar debuutjaar in de promotieklasse winnend af en behaalde hiermee een mooie 6e plaats, van waar we door kunnen bouwen. VC Kessel DS1 is kampioen geworden in onze poule, waarvoor van harte gefeliciteerd! Voor ons natuurlijk een leuk feitje dat we het enige team zijn dat het dit jaar voor elkaar heeft gekregen twee keer van de kampioen te winnen 🙂

Het was een jaar waarin we veel hebben geleerd, ook veel hebben gewonnen en veel plezier hebben gemaakt. Dat was natuurlijk niet mogelijk zonder Jeroen, Wilfred en Peggy. Onwijs bedankt voor alle tijd en moeite die jullie in ons hebben gestopt! Daarnaast wil ik graag, namens heel Dames 1 al onze supporters bedanken voor al jullie aanmoedigingen en steun. Jullie zijn geweldig! Hopelijk mogen we ook volgend jaar op al jullie support rekenen.

Tot volgend jaar!