Herexamen voor Gepidae

28 januari 2017, Gepidae Studenten 1 tegen PSV Heren 1 eindstand 1-3

Een nieuwe lesdag voor de studentjes van Gepidae, blijkbaar hebben ze geleerd van vorige wedstrijd want deze keer lag het zeker niet aan een gebrekkige voorbereiding. Echter leverde deze herkansing ze niet meer dan één extra puntje op. Met 1-3 gaat PSV naar huis en stijgt daarmee naar de 4de plek.

Met een goede voorbereiding was Gepidae in staat een goede service pass af te leveren. Zo hielden ze ons netjes bij tot 8-8. Student eigen, was de concentratie niet lang vast te houden want al snel liepen we uit en haalde met een mooie service reeks van Koen van Dommelen de set binnen. (0-1)

Met aritmische getrommel van Gepidae begonnen we het muziek lesuur. Gepidae had goed geleerd voor deze revanche. Ze wisten nog van de zwakke tweede set van voorgaande wedstrijden. Hier maakte ze dan ook dankbaar gebruik van. Met wat onrust aan de kant van PSV werd er gewisseld vanuit de ziekenboeg, helaas was het reactie vermogen niet meer wat het geweest was. Hiermee pakte Gepidae het punten waar ze zo hard voor geblokt hadden. (1-1)

Met een vervangend docent in het derde lesuur had PSV weer snel de overhand. Toch bleek het dat de studenten ons ook iets te leren hadden: “Als de setup niet ver genoeg naar buiten gezet wordt kan zelfs ons Dakkertje er niet om/doorheen.” Dit bleef ons niet in de koude kleren zitten want wijs als we zijn schakelen we dan gewoon bij. Zo haalde met wat extra inzet ons tweede punt binnen. (1-2)

In het laatste uur, een slopend college over geschiedenis. In de vierde set wilde PSV even herhalen wat er in de vorige wedstrijd was gebeurt. Met wat gevatte vragen hielden de studenten ons nog even bezig. Maar met een mooie services reeks namen we de leiding. Zelfs in de bijles na de les kregen we het maar niet binnen bij de studentjes. Met 25-27 neemt PSV de wedstrijd mee naar huis.

Volgende week spelen we weer thuis om 19:00 dit keer tegen Tupos. Deze wedstrijd heeft wat nare gevoelens bij ons achtergelaten. Dus wij hopen dat iedereen weer aanwezig is om ons aan te moedigen. Als bonus spelen we op zondag 16:30 weer een bekerwedstrijd, iedereen is ook hier weer uitgenodigd.

Tot volgende week!!

%d bloggers liken dit: