Jeugdkamp 2022

Home / Jeugdkamp 2022

YES, het VCE/PSV Jeugdkamp 2022 komt eraan!!

Het is even geleden dat het jeugdkamp van VCE/PSV georganiseerd is geweest. Maar wij gaan er vanuit dat het dit jaar dan toch echt zover is dat wij voor het 12e jaar het VCE/PSV Jeugdkamp kunnen organiseren. Je kunt jezelf, je zoon of dochter nu al aanmelden voor het VCE/PSV Jeugdkamp in mei in Eersel!!

Wie?
Voor al onze leden van 6 tot en met 15 jaar.
Ben je ouder? We kunnen nog vele handjes gebruiken voor de begeleiding van het kamp 😉
Ben je jonger? Is je zoon of dochter 5 of 6 jaar dan mag hij of zij zich aanmelden om op zaterdag overdag aanwezig zijn! 

Wanneer?
Het jeugdkamp gaat weer georganiseerd worden. Dit jaar zal het zijn van vrijdagavond 20 mei tot en met zondagochtend 22 mei.

Thema?
Het thema van dit jaar blijft nog even geheim. Maar er zit een sportief tintje aan.

Locatie?
De organisatie heeft er inmiddels alweer super veel zin in om jullie allemaal in Eersel op de kamp locatie te mogen ontvangen. Hopelijk hebben jullie er net zoveel zin in.

Aanmelden?
Via de volgende link kun je, je aanmelden: https://forms.gle/WQQNUCFnwicvzX34A

Help mee!?
Wij kunnen nog vele handjes gebruiken voor de begeleiding van het kamp. Vind je het dus leuk om als ouder één of meerdere dagdelen te helpen, dan zijn we daar erg blij mee. Via de aanmeldlink hierboven kunt u zich ook voor de begeleiding van het kamp aanmelden. Zoals eerder al gezegd we hebben nog vele handjes extra nodig om het kamp door te kunnen laten gaan.

Dankjewel alvast, namens de organisatie van het VCE/PSV jeugdkamp 🙂

Cindy, Kees, John, Maud

E: jeugdkamp@vcepsv.nl