Kleding Commissie

Home / Kleding Commissie

VCE/PSV speelt vanaf de C-jeugd in kleding van Hummel. De CMV-jeugd kan voor € 5 een Decathlon-shirt aanschaffen via de trainer/CMV coördinator. Minimale vereiste is een wedstrijdshirt en een wedstrijdbroekje, alle overige kleding (trainingspakken, polo’s etc) zijn optioneel. 

 

Clubkleding Tarief bestelling via clubshop (prijspeil 2019)

(incl. 10% korting en logo VCE/PSV)

Hummel Short

– Kids

– Heren

€ 15,75
Erima  Short

– Kids

– Dames

€ 21,56
Wedstrijdshirt

– Jeugd

– Senior

– Midweek

 

€ 21,56 (excl. bedrukking borst/rugnummer)

€ 21,56 (excl. bedrukking borst/rugnummer)

€ 21,56 (geen bedrukking nodig)

 

Er is helaas geen paskleding beschikbaar binnen de vereniging. Op de website van de clubshop is een maattabel beschikbaar (rechts naast de dropdown “kies je maat” bij een artikel). Of je kan een teamgenoot vragen om zijn of haar kleding te mogen passen voor de maat. 

 

Bestelproces

Kleding kan besteld worden via onze clubshop, deze is te vinden op onze website. Kleding via de clubshop wordt aangeboden tegen een korting van 10% (reeds verwerkt op de clubshop) en bedrukking van het logo van VCE/PSV is bij de prijs inbegrepen. Betaling aan de leverancier gaat rechtstreeks via de website van de clubshop, er zijn verschillende betaalmethoden mogelijk (ideal, visa, paypal, mastercard en klarna). Bestellingen met een clubshop artikel worden altijd gratis verzonden. 

Niet-bedrukte kleding kan gratis retour worden gezonden, zie informatie op de ruilen en retourneren pagina van de clubshop. 

 

Bedrukking

Wanneer je nevobo-competitie speelt, heb je een borst-rugnummer nodig (midweek-leden spelen zonder borst-rugnummer). Zodra je jezelf aanmeldt via de ledenadministratie, wordt dit doorgegeven aan de kledingcommissie. Vervolgens mailt de kledingcommissie jou met het rugnummer dat je kunt gebruiken voor je bestelling. Mocht je al eerder je shirt willen bestellen en nog geen rugnummer hebben, dan kun je ook mailen naar shirt@vcepsv.nl.

 

LET OP: ivm uniformiteit willen we geen andere bedrukking dan borst- en rugnummer op de wedstrijdshirts. Op alle overige clubkleding (trainingspakken, polo’s etc.) kun je wel je naam laten plaatsen.

 

Libero

Ben je libero? Neem dan even contact op met de kledingcommissie via shirt@vcepsv.nl. Het is niet de bedoeling om leden die libero zijn, op te zadelen met dubbele kosten (het rode wedstrijdshirt en het blauwe liberoshirt). In overleg kijken we of je zelf een liberoshirt wilt aanschaffen of een bruikleenshirt van de vereniging wilt ontvangen. Bestelling van het liberoshirt verloopt in ieder geval altijd via de kledingcommissie, aangezien je deze niet kunt aanklikken op de webshop. 

 

Wasvoorschriften

De gemiddelde levensduur van sportkleding is 2-3 jaar. Indien u de ondergenoemde voorschriften in acht neemt, zal dit de levensduur van de textiel en de bedrukking zeker ten goede komen. 

  • Draai voor het wassen de kleding binnenstebuiten en sluit eventuele ritsen
  • Gebruik een fijnwasmiddel zonder bleekmiddel, bij voorkeur een vloeibaar wasmiddel
  • Gebruik veel water
  • Bedrukte kleding niet heter wassen dan het waslabel aangeeft
  • Bedrukte textiel niet chemisch reinigen, borstelen, wringen of krabben in natte toestand
  • Textiel niet in de droogtrommel stoppen. Indien droging niet anders mogelijk is, droger instellen op ‘tere vezels’ (zeer lage temperatuur. Met name voor flock- en flextransfers (rugnummers))
  • Bedrukking niet direct strijken, draai het kledingstuk binnenstebuiten en zorg dat het strijkijzer op de laagste warmtestand staat
  • Nylon (polyamide) textiel mag nooit in de wasmachine en/of droger. Het beste is om deze te reinigen met een vochtig sponsje op de vuile plek
  • Kleding direct na het wassen ophangen om slijtage en beschadiging door kreuken van de bedrukking te voorkomen