Nieuwsbericht van het bestuur Augustus 2020

Beste VCE-PSV leden, ouders/verzorgers en overige belanghebbenden,

 

Het bestuur heeft vorige maand een mail verzonden naar alle leden informatie over:

  • Voorlopige Teamindeling en Trainingsschema
  • Nieuwsbericht van het bestuur Juli 2020
  • Corona maatregelen (in ontwikkeling)

Deze onderwerpen kan je terug vinden op onze website bij de nieuwsberichten.

We hebben vanuit afdelingen vernomen dat deze mail niet bij iedereen goed is aangekomen. Of dat verzonden reacties niet of veel later bij ons zijn ontvangen. Het bestuur wil iedereen laten weten op zoek te zijn naar een passende oplossing hiervoor. Op dit moment betekent dit concreet dat er een nieuw mail adres is aangemaakt voor alle informatie mailtjes die we als vereniging versturen namelijk: algemeenvcepsv@gmail.com. Graag uw spam box controleren!

Vanuit dit mail adres worden op dit moment alle nieuwsberichten verzonden. En kan je indien je geen reactie ontvangt vanuit een @vcepsv mailadres altijd een bericht versturen die persoonlijk uitgelezen wordt door bestuursleden.

Wij hopen als bestuur hierbij voor de korte termijn een passende oplossing te hebben gevonden gegeven in de huidige situatie. Mochten er toch nog vragen zijn kunt u ons het beste bereiken via het nieuwe mail adres: algemeenvcepsv@gmail.com

Komende week zullen we vanuit de vereniging informatie communiceren, hoe de eerste trainingsweek zal aanvangen o.a. te denken aan de corona maatregelen.

Met sportieve groet,

Bestuur VCE/PSV

Leave a Reply

Your email address will not be published.

5 × vijf =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: