Sporthal

Home / Sporthal

VCE/PSV speelt in de volgende sporthallen in Eindhoven.

Sporthal: Sporthogeschool Eindhoven
Theo Koomenlaan 3
5644 HZ Eindhoven

Routebeschrijving
Zowel met eigen vervoer als met het openbaar vervoer is Sporthogeschool Eindhoven, gelegen in Genneper Parken, goed te bereiken.

Auto
Genneper Parken grenst aan de snelweg A2/A67. Met de auto neemt u vanaf deze snelwegen bij de knooppunten Leenderheide of De Hogt de N2 en vervolgens afrit 33, Waalre/Valkenswaard. Hierna volgt u ‘Genneper Parken’. Na ongeveer 1,2 km slaat u bij de eerste verkeerslichten linksaf en bij de Tongelreep weer links. U komt dan vanzelf uit bij de gratis parkeerplaats onder de Sporthogeschool Eindhoven.

Openbaar vervoer
Met de trein is Eindhoven goed bereikbaar. Vanaf station Eindhoven CS brengen de buslijnen 170/171/172 u in 12 minuten naar de halte Theo Koomenlaan, het is dan nog 1-2 minuten lopen naar de ingang. Over enige tijd worden deze buslijnen omgezet in Hoogwaardig OV, die nog sneller, frequenter en comfortabeler zullen rijden. Eventueel kunt u ook de iets minder snelle stadslijnen 7 en 17 gebruiken.

Plan uw route op www.9292ov.nl

Vanaf het station bent u in 10-15 minuten met de fiets op de Sporthogeschool, bijvoorbeeld met de OV-fiets.

Fietsers
In de regio is fietsen ook een optie. Voor bezoekers zijn voldoende fietsrekken beschikbaar bij de ingang. Plan uw route met de fietsrouteplanner 

Tennishal Noord
Vijfkamplaan 10
5642 EB Eindhoven